Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Ημερίδα με θέμα «Τροχαία Ατυχήματα: Σκέψου έξυπνα – Οδήγησε με Ασφάλεια»

Μία επιστημονική ημερίδα με θέμα «Τροχαία Ατυχήματα: Σκέψου έξυπνα – Οδήγησε με Ασφάλεια» συνδιοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης, από κοινού με το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Νομού  Αρκαδίας.

Η  επιστημονική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, στις 10.00 το πρωί.

Με αυτή την αφορμή, δόθηκε κοινή συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ Τρίπολης, κα. Ελένη Καλαποδά και τον Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, κ. Ιωάννη Γαληνό.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, υπογράμμισε: «Σκοπός είναι να ενημερωθούν τα παιδιά μας για τους κανόνες ασφαλούς οδήγησης, διότι τα τροχαία ατυχήματα και οι συνέπειες είναι τεράστιες και κυρίως σε νέους ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό να εκπαιδευτούμε όλοι στους κανόνες οδικής ασφάλειας για να μειώσουμε -όσο το δυνατόν- τον αριθμό των τροχαίων ατυχημάτων. Ευχαριστώ τον Ερυθρό Σταυρό που είχε την πρωτοβουλία και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης για τη συνεργασία. Ο στόχος είναι κοινός.»

Για τη σημασία της ημερίδας μίλησε η κυρία Καλαποδά και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο και τον Δήμο Τρίπολης, αλλά και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αρκαδίας.

Από την πλευρά του ο κ. Γαληνός είπε ότι “ο Δήμος είναι ο φυσικός μας συνεργάτης, η δημοτική αρχή ενδιαφέρεται για όλα τα θέματα μας. Στον κ. Δήμαρχο από την πρώτη στιγμή είδα ανοιχτές πόρτες στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Αυτό σημαίνει εξαιρετική συνεργασία σε πολλά θέματα”, ενώ αναφέρθηκε και στην εξαιρετική συνεργασία με τον Ε.Ε.Σ..

https://www.facebook.com/watch/?v=5689233161144019

Related posts

Το εορταστικό πρόγραμμα για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ανακοίνωσε σήμερα η Αντιδήμαρχος Ελένη Καρούντζου

ArcadiaSpot Team

Κώστας Τζιούμης: “Στο Δήμο Τρίπολης δεν υπάρχει κανένα έργο που να έχει σταματήσει, όλα προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό”

ArcadiaSpot Team

Κώστας Τζιούμης: “Στο πλευρό του αδύναμου δημότη, με όλες μας τις δυνάμεις”

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment