Εκδηλώσεις Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Ημερίδα για τον τουρισμό απο το ΚΕΚ ΣΑΡΩΝΙΣ στην Τρίπολη

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΟ: Το πρόγραμμα της ημερίδας

Ημερίδα για τον τουρισμό απο το ΚΕΚ ΣΑΡΩΝΙΣ στην Τρίπολη

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία ανέλαβε το ΚΕΚ ΣΑΡΩΝΙΣ της Τρίπολης διοργανώνοντας μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα που θα φέρει στο επίκεντρο τον τουρισμό αλλά και όλους τους φορείς που ασχολούνται με τη “βαριά” βιομηχανία της χώρας μας. Με απόφαση της Διοίκησης του ΚΕΚ ΣΑΡΩΝΙΣ στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί μία ημερίδα με θέμα: “Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ” σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Αρκαδίας, το Σύλλογο Καφέ-Εστιατόρων Αρκαδίας και το Σύλλογο Ζαχαροπλαστών και συναφών επαγγελμάτων Τρίπολης. Σε αυτή την ημερίδα εκτός από τις  ενδιαφέρουσες ομιλίες που θα αναπτυχθούν ( και φυσικά θα έχουν θέμα τον τουρισμό ) θα παρουσιαστεί εκτενώς το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα που αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και το οποίο απευθύνεται σε ανέργους, εργαζόμενους και εποχικά εργαζόμενους στον κλάδο του τουρισμού.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο εμβληματικό Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 ( ώρα 19:00) και θα συντονιστεί από τον Πρόεδρο της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας κ. Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο.

Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και η Υπεύθυνη του ΚΕΚ ΣΑΡΩΝΙΣ στην Τρίπολη κ. Ακριβή Μακρή η οποία θα εξηγήσει τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο voucher τουρισμού και θα αναλύσει το στόχο και τις προοπτικές του εν λόγω προγράμματος.

Ειδικοί επιστήμονες και έμπειροι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου θα αναφερθούν στην υπάρχουσα κατάσταση ενόψει της θερινής τουριστικής περιόδου, θα εξηγήσουν τα νέα σύγχρονα  εργαλεία του τουριστικού προϊόντος και θα δώσουν κατευθύνσεις σε ‘όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον τουρισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνδιοργάνωση με τους παραπάνω επαγγελματικούς φορείς που εμπλέκονται άμεσα με τον τουρισμό θα φέρει σε επαφή εργοδότες και εργαζόμενους ευελπιστώντας ότι η ημερίδα θα αποτελέσει “γέφυρα” για μελλοντικές συνεργασίες.

Related posts

Εκπαιδευτική δράση – ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής

Arcadia Spot GZ

Η ΔΥΠΑ διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση για την απασχόληση στον τουρισμό

Arcadia Spot GZ

Ανάπτυξη της κτηνοτροφίας στην περιοχή μας: Ημερίδα Δήμου Τρίπολης

Arcadia Spot FG

Leave a Comment