Αθλητικά Δήμος Τρίπολης

Ημερίδα φιλικών αγώνων με πολλές επιτυχίες για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (pics)

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και κας. Σταθούλη, θα ήθελαν να συγχαρούν δημοσίως τους αθλητές της μικρής αγωνιστικής ομάδας του ομίλου μας (κάτω των 10 ετών) για τις αγωνιστικές επιτυχίες τους στην ημερίδα φιλικών αγώνων στο Athlisis Tennis Club.

Λίγο πριν τα επίσημα παιδικά τουρνουά, οι μικροί αθλητές τις ακαδημίας μας στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, έδωσαν φιλικούς αγώνες στο Athlisis Tennis Club. Από τα δύο σωματεία περίπου 25 μικροί τενίστες/τενίστριες κάτω των 10 ετών ευχαριστήθηκαν παιχνίδι σε πορτοκαλί-πράσινο επίπεδο, μάζεψαν αγωνιστικές εμπειρίες και έφυγαν με ένα αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

Σπουδαία συμπεράσματα βγήκαν για τους προπονητές από τις εμφανίσεις των μικρών αθλητών στους αγώνες ταμπλό που διοργανώθηκαν στο Athlisis Club με τα αποτελέσματα για την ομάδα μας να έχουν ως εξής:

Στα αγόρια την πρώτη και δεύτερη θέση κατέλαβαν ο Σ. Νικολάου και ο Κ. Τσούτσος, ενώ στα κορίτσια την πρώτη θέση πήρε η Ε. Μανιάτη και την τρίτη η Κ. Παπακώστα.

Συγχαρητήρια, σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές για το πλούσιο θέαμα και την συμμετοχή τους και ευελπιστούμε σε νέα αγωνιστικά ταξίδια το επόμενο διάστημα, πριν τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες από τους αγώνες.

Related posts

ΑΕΚ Τρίπολης: Με απόλυτη επιτυχία το 4ο Προπαιδικό u10

Arcadia Spot NG

ARCADIAN TENNIS OPEN by AIRE R&R

Arcadia Spot NG

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 3ος ο Τσούτσος του ομίλου τένις στο Smash Division Open

Arcadia Spot NG

Leave a Comment