Δήμος Μεγαλόπολης Επικαιρότητα Περιφέρεια

Χρήστος Λαμπρόπουλος:”Η ιστορική μνήμη πρέπει να αποτελεί οδηγό μας στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία”

  “Πριν από 202 χρόνια οι ελληνες ενωμένοι κέρδισαν έναν αγώνα που όλοι θεωρούσαν καταδικασμένο, αφού πρώτα δημιούργησαν ένα πρωτόγνωρο φιλελληνικό κύμα και υποχρέωσαν τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να τους στηρίξουν. Στην σημερινή κρίσιμη συγκυρία, η ιστορική μνήμη αποτελεί οδηγό μας ώστε ενωμένοι και πάλι να ανταποκριθούμε στις κρίσιμες προκλήσεις για την Ελλάδα μας”.

  Τα πιο πάνω ανέφερε το περασμένο Σάββατο στη Μεγαλόπολη, όπου παρέστη στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, ο αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλος.

  Ο Χρήστος Λαμπρόπουλος έδωσε συγχαρητήρια τόσο στον δήμο για την άρτια οργάνωση των εκδηλώσεων, όσο και στη μαθητιώσα νεολαία για την εξαίρετη, όπως είπε, παρέλαση της και τόνισε πως θα πρέπει όχι μόνο να τιμάμε τους ήρωες του 1821, αλλά και να τους μιμηθούμε αν χρειαστεί.

  Related posts

  ΣΕΤΕ | Η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρούσα στην 32η Τακτική Γενική Συνέλευση

  Arcadia Spot NG

  Δημήτρης Πτωχός: «Οι Περιφέρειες και οι πόλεις του μέλλοντος πρέπει να είναι βιώσιμες οικονομικά, φιλικές προς το περιβάλλον και κοινωνικά συμπεριληπτικές, με δικαιοσύνη»

  Arcadia Spot NG

  ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 8η Περιφερειακή Ενημερωτική Ημερίδα | «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

  Arcadia Spot NG

  Leave a Comment