Δήμος Τρίπολης Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Κώστας Τζιούμης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Τρίπολης»

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2023 πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/1/2023) στο νέο Δημαρχείο της Τρίπολης.

Την πίτα ευλόγησε ο Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος.

Στη σύντομη τοποθέτησή του, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας κ. Αγησίλαος Μαρίνης ευχήθηκε καλή χρονιά και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τρίπολης για την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος, που αφορά την παραχώρηση ενός χώρου για τη λειτουργία γραφείων του Συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης ευχήθηκε για το νέο έτος και προσέθεσε ότι «δουλειά του κάθε Δήμου είναι να υπηρετεί τους δημότες. Αυτό το κάνουν οι αιρετοί, αλλά κυρίως το κάνουν οι εργαζόμενοι του δήμου. Εμείς οι αιρετοί είμαστε περαστικοί, εσείς είσαστε μόνιμοι και έχετε στις πλάτες σας το μεγαλύτερο βάρος για να επιτευχθεί η αποστολή του Δήμου. Εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους σας για τη συνεργασία που έχουμε, που θεωρώ ότι είναι εποικοδομητική. Πολλές φορές οι υπάλληλοι του δήμου ήταν παρεξηγημένοι στην κοινωνία. Από την προσωπική μου εμπειρία θεωρώ ότι όλες και όλοι καταβάλετε το μέγιστο των προσπαθειών. Το 2023 είναι χρονιά αυτοδιοικητικών εκλογών. Δεν θέλω αυτό να σας επηρεάσει καθόλου.»

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, κυρία Γεωργία Παναγοπούλου, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, κ. Νίκος Τσιαμούλος, κ. Δημήτρης Βόσνος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Παναγιώτης Παράσχος.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο εδώ:

https://www.facebook.com/watch/?v=1404202576990110

https://www.facebook.com/watch/?v=713806123474306

https://www.facebook.com/DimosTripolisofficial/posts/625574612902914

Related posts

Πασχαλινό προσκοπικό bazaar στην Τρίπολη

Arcadia Spot NG

Ο Δήμος Τρίπολης Υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα

Arcadia Spot NG

ΑΡΚΑΔΙΑ: Σύλληψη για κατοχή κάνναβης

Arcadia Spot NG

Leave a Comment