Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Την πίτα τους έκοψαν τα ενήλικα μέλη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Σε ζεστή, εορταστική, ατμόσφαιρα έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης μετά από μια παύση τριών ετών, εξαιτίας της πανδημίας. 

Με συμμετοχή πάνω από 50 ενηλίκων μελών, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, το τμήμα τένις της ΑΕΚ Τρίπολης βρέθηκε στο αγαπημένο στέκι της πόλης μας αλλά και μεγάλο χορηγό του σωματείου μας “Το τακιμι” για να εγκαινιάσει καθώς πρέπει την καινούργια χρονιά! 

Στην εκδήλωση βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλος καθώς και σύσσωμη η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις (Παπαδόπουλος, Σταθούλη, Δημητρόπουλος και Αρβανίτης). Την εκδήλωση άνοιξε με ένα σύντομο χαιρετισμό ο Διευθυντής του ομίλου τένις κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους τονίζοντας την ανάγκη των μελών να γνωρίζονται μεταξύ τους και να βρίσκονται τόσο μέσα, όσο και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης, ο οποίος έλαβε τον λόγο, αναφέρθηκε στα πρόσφατα έργα ανακαίνισης των δημοτικών γηπέδων τένις του ΔΑΚ Τρίπολης καθώς και στις αθλητικές δραστηριότητες, που ο όμιλος θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό.

Σειρά πήρε η κοπή της βασιλόπιτας από τον Πρόεδρο και την προπονήτρια της ομάδας μας την κα. Σταθούλη, καθώς έκδηλη ήταν η επιθυμία να βρεθεί ο νικητής του φλουριού. Η τυχερή του φλουριού ήταν η κ. Ζωή Αθανασοπουλου, η οποία κέρδισε ένα ζευγάρι παπούτσια ASICS με σκοπό πολλές επιτυχίες στα ερχόμενα τουρνουά του συλλόγου μας. Την κοπή της πίτας συνόδευσε πλούσιο γεύμα με μια εξαιρετική λαϊκή ορχήστρα και σαφώς πολύς χορός! Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν η Αρκαδική Τηλεόραση καθώς και το ειδησεογραφικό site “Βόλτα στην Τρίπολη”, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη.

Ευχόμαστε καλή τενιστική χρονιά με υγεία, μακριά από τραυματισμούς και κοντά στους αγωνιστικούς χώρους. Να έχουμε καλή τενιστική χρόνια. 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε αν πατήσετε ΕΔΩ στην επίσημη σελίδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Facebook.

Related posts

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Follow The Stars 2024 από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment