Εκδηλώσεις Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Κοπή της πίτας του Φαρμακευτικόυ Συλλόγου (pics)

Κοπή της πίτας του Φαρμακευτικόυ Συλλόγου (pics)

Κοπή της πίτας του Φαρμακευτικόυ Συλλόγου . Tην Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 14.00, στην κατάμεστη αίθουσα του εστιατορίου «La Fabrica», στην Τρίπολη και παρουσία του Προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, του Γενικού Διευθυντή Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας, αλλά και πλήθους εκλεκτών συναδέλφων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας.

Με μεγάλη επιτυχία, σε γιορτινό κλίμα και οικογενειακή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, κατά την έναρξη της οποίας η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Βασιλική Φράγκου, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους και προλόγισε τον Πρόεδρο του Π.Φ.Σ. κ. Απόστολο Βαλτά, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και αναφέρθηκε στον ρόλο του φαρμακοποιού, τις αλλαγές που επίκεινται και τους στόχους του κλάδου που θα πραγματοποιηθούν στο εγγύς μέλλον.

Έπειτα, τον λόγο έλαβε ο Γεν. Δ/ντης Δημόσιας Υγείας κ. Βασίλειος Διαμαντόπουλος, ως επικεφαλής του ευρωπαϊκού προγράμματος Smart Bear -στο οποίο συμμετέχει και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος- και έχει στόχο την προαγωγή και παρακολούθηση -μέσω ηλεκτρονικών μέσων- της υγείας των πολιτών άνω των 65 ετών.

Έπειτα, η Πρόεδρος και το Δ.Σ. σε κλίμα συγκίνησης, ευχαρίστησαν για την προσφορά του στον κλάδο και τον σύλλογο, τον αποχωρήσαντα λόγω συνταξιοδότησης, φαρμακοποιό κ. Νικόλαο Δελή, ο οποίος διετέλεσε εκπρόσωπος του συλλόγου στον Π.Φ.Σ. για 40 έτη. Φαρμακευτικόυ Συλλόγου

Την κοπή της πίτας ακολούθησε γεύμα, με την ευγενική χορηγία του συλλόγου. Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και τις ευχές τους για μία καλή, δημιουργική και παραγωγική χρονιά!

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΡΑΓΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΒΒΑΚΗ ΕΥΣΕΒΙΑ

Related posts

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Γλέντι από το Βορειοηπειρωτικό Σύλλογο Δήμου Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΝΕΦΡΟΓΑΙΑ ΜΧΑ (pics)

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment