Top News Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Σε ανάκριση ο 66χρονος λυράρης για τον βιασμό ανηλίκου

Σήμερα οδηγείται ενώπιον του ανακριτή για την απολογία του ο 66χρονος λυράρης. Ο 66χρονος λυράρης από την Κρήτη είναι ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 11χρονου αγοριού.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του 66χρονου λυράρη αφορά σε βιασμό κατ’εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους κατ’εξακολούθηση, άσκηση βίας κατ’εξακολούθηση και αφορόυν το διάστημα από το 2018 έως και τις 15 Φεβρουαρίου 2023.

Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά από καταγγελία της οικογένειας του 16χρονου. Στην κατάθεση του ο 16χρονος ανέφερε πως δεχόταν απειλές από τον 66χρονο για να μην αποκαλύψει τι συνεβαινε. Ο 66χρονος λυράρης την Τρίτη οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα όπου και ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ο 66χρονος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση και δηλώνει αθώος. Μάλιστα ισχυρίζεται πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης. Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης Διονύση Βέρρα “η δικογραφία στηρίζεται αποκλειστικά σε κάποιες περιγραφές του παιδιού και τα ευρήματα αφορούν το ίδιο το παιδί, ενώ ο 66χρονος δε φαίνεται να έχει καμία ψηφιακή συμμετοχή”.

Αντίθετα ο συνήγορος της οικογένειας Γιώργος Κοκοσάλης δήλωσε πως η υπόθεση είναι πρωτοφανής για τα εγκληματολογικά δεδομένα της Κρήτης. Αντίστοιχα από την άλλη ανέφερε πως “όσοι γνώριζαν δεν έπεσαν από τα σύννεφα”.

Ο κ.Κοκοσάλης προέτρεψε όσοι γνωρίζουν το οτιδήποτε να μιλήσουν για να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Συμπληρωματικά προέτρεψε τους γονείς να προσέχουν καθώς σύμφωνα με το προφίλ αυτών των δραστών “είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας με ιδιαίτερη κοινωνική διεισδυτικότητα”. Τόνισε επίσης ο συνήγορος της οικογένειας χαρακτηριστικά για τον 66χρονο “κατόρθωσε σε ελάχιστο χρόνο να το καταστήσει άβουλο και ανεύθυνο εκτελεστικό του όργανο, έρμαιο στις εγκληματικές του ορέξεις”.

Στο στόχαστρο της υπόθεσης εκτός του 66χρονου λυράρη έχουν μπει και άλλα δύο άτομα. Τα 2 άτομα φέρεται να έχουν κακοποιήσει το παιδί όμως ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Related posts

Στις φυλακές της Τρίπολης ο 66χρονος λυράρης από την Κρήτη

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment