Ελλάδα Επικαιρότητα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μπλόκο στον κόμμα Κασιδιάρη

Σύμφωνα με τον Κυριακό Μητσοτάκη, μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί η διάταξη που θα βάλει μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη στις εκλογές που έρχονται.

Όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός σε συνομιλία με δημοσιογράφους, μετά την κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Διαγραμματειακού της Νέας Δημοκρατίας έχει ήδη αποσταλεί στα κόμματα για παρατηρήσεις η κυβερνητική πρόταση. Η κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να αποτρέψει με κάθε θεσμικό μέσο την επάνοδο στην Βουλή ενός νέου ναζιστικού κόμματος.

Οι χαρακτηριστική φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη «Μπορεί να πρυτανεύσει η λογική. Τουλάχιστον σε αυτό» δείχνει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης όσο αφορά αυτή την προσπάθεια. Ο Πρωθυπουργός επιθυμεί αυτή η προσπάθεια να γίνει εν κοινή συναίνεση όλων των κομμάτων του δημοκρατικού φάσματος.

Εν όψει των διπλών εκλογών είπε ότι οι πρώτες εκλογές θα γίνουν είτε τον Απρίλιο είτε τον Μάϊο. Συμπλήρωσε επίσης ότι αν εν τέλει γίνουν τον Μάϊο αυτό σημαίνει ότι οι δεύτερες εκλογές θα γίνουν τον Ιούνιο, χωρίς αυτό να επηρεάσει βέβαια τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Πηγή: CNN Greece

Related posts

Νωρίτερα λήγει η σχολική χρονιά – Τι θα γίνει με τις εξετάσεις

Arcadia Spot FG

Έρευνα: Δυσκολία στην εύρεση εξειδικευμένων ταλέντων από Έλληνες εργοδότες

Arcadia Spot FG

Κωνσταντινόπουλος: Όποιος δεν θέλει τον κ. Μητσοτάκη ή τον κ. Τσίπρα για πρωθυπουργό, ψηφίζει ΠΑΣΟΚ

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment