Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Κώστας Τζιούμης: «Αναπτύσσουμε πρωτοβουλίες και δράσεις που γεννούν πολιτισμό»

Κώστας Τζιούμης: «Αναπτύσσουμε πρωτοβουλίες και δράσεις που γεννούν πολιτισμό»

Κώστας Τζιούμης: «Αναπτύσσουμε πρωτοβουλίες και δράσεις που γεννούν πολιτισμό». Tην Τρίτη, 13 Μαρτίου 2024, στο Δημαρχείο Τρίπολης, υπεγράφη, από το Δήμαρχο Τρίπολης και την εκδότρια – μεταφράστρια και διδάκτορα του Ιονίου Πανεπιστημίου, Πάνυ Σαράφη, Μνημόνιο Συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Τριπόλεως και τον εκδοτικό οίκο ”Λιοτρίβι-Παναγιώτα Γ. Σαράφη”.

Η υπογραφή του ανωτέρω μνημονίου προβλέπει την υλοποίηση πολιτισμικών δράσεων στον Δήμο, με πρωτεύουσα δράση την προετοιμασία, διοργάνωση και τη διεξαγωγή του 1ου Φεστιβάλ Βιβλίου, Γραμμάτων και Τεχνών στην Τρίπολη του έτους 2024.

Η διδάκτωρ κα. Σαράφη Παναγιώτα ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Τρίπολης για την εμπιστοσύνη, καθώς επίσης εξέφρασε την αισιοδοξία της για την επιτυχία του εγχειρήματος. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης υπογράμμισε τη σημασία που έχει η ανάπτυξη πρωτοβουλιών και προγραμμάτων που οδηγούν στις τέχνες και υποστηρίζουν τον πολιτισμό. Οφείλουμε να εντάξουμε δράσεις που προωθούν την Τέχνη, το Βιβλίο και τα Γράμματα, στην καθημερινότητά μας.

Related posts

Συγχαρητήρια – ευχαριστήρια επιστολή προς τον Κώστα Τζιούμη

Arcadia Spot NG

Κ.Τζιούμης : “Άριστη συνεργασία με την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας”

Arcadia Spot KP

Τζιούμης : Στο Λεβίδι για την 203η επέτειο της πρώτης νικητήριας μάχης κατά των Τούρκων

Arcadia Spot KP

Leave a Comment