Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Κώστας Τζιούμης για το κύμα κακοκαιρίας: «Παρεμβαίνουμε με στοχευμένες ενέργειες, όπου απαιτηθεί στην πόλη και στα χωριά μας» 

Σε επιφυλακή βρίσκεται ο Δήμος Τρίπολης για την υπό εξέλιξη κακοκαιρία στην περιοχή μας.
Μηχανήματα του Δήμου βρίσκονται από το πρωί στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά Ζευγολατιό και Νεοχώρι, όπου υπάρχουν πλημμυρικά φαινόμενα.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία έχει και τη σχετική αρμοδιότητα, προχωρά σε μία παρέμβαση στο σημείο για να εκτονώσει την κατάσταση, στο πλαίσιο του εξελισσόμενου αντιπλημμυρικού.
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν πλημμυρίσει σπίτια στην περιοχή.
Επιπλέον, σε επιφυλακή βρίσκεται ο Δήμος Τρίπολης για τους ποταμούς Δολιανίτη και Σαρανταπόταμο, οι οποίοι ανεβάζουν τη στάθμη τους προοδευτικά.
Προβλήματα εντοπίστηκαν στο χωριό Λουκά, όπου αντιμετωπίστηκαν από μηχάνημα του Δήμου Τρίπολης.
Ενώ, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΤ και το αποφρακτικό μηχάνημα που διαθέτει επιχειρούν σε κάθε περίπτωση που χρειάζεται, όπως, έξω από το γήπεδο του Παναρκαδικού, στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, στην 28ης Οκτωβρίου, στην Αγίου Νικολάου, στην Κιλκίς και Παπαφλέσσα.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης σημείωσε σε δηλώσεις του: «Παρακολουθούμε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του έντονου καιρικού φαινομένου.
Από το πρωί, βρισκόμαστε σε κάθε σημείο του Δήμου μας, που παρουσιάστηκαν μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Έχουμε ζητήσει για την περιοχή της Τεγέας και του Κορυθίου, να σταλεί μήνυμα από το 112 για να είναι όλοι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους από και προς αυτά τα μέρη.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται διαρκώς σε επιφυλακή.
Παρεμβαίνουμε με στοχευμένες ενέργειες, όπου απαιτηθεί στην πόλη και στα χωριά μας.»

Related posts

ΤΡΙΠΟΛΗ: Αργία Αγίου Πνεύματος 2024 – Τι αποφασίστηκε για τα μαγαζιά της πόλης

Arcadia Spot NG

Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Καλτεζών: Ο Αρχιμανδρίτης Γερμανός Μίχος διορίστηκε Ηγούμενος

Arcadia Spot NG

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ ΣΑΕΚ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot NG

Leave a Comment