Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Απάντηση Τζιούμη σε Σμυρνιώτη: “Για χρόνια, ο κ. Σμυρνιώτης «καυχιόταν» ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του έφτιαξε τρία σχολεία”

Για χρόνια, ο κ. Σμυρνιώτης «καυχιόταν» ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του έφτιαξε τρία σχολεία.

Τώρα που αποδείξαμε με στοιχεία και φωτογραφίες ότι δεν είναι αυτή η αλήθεια, αλλά αντιθέτως τα άφησε στον επόμενο δήμαρχο και μάλιστα στο αρχικό τους στάδιο (στο ένα σχολείο μόνο οι εκσκαφές είχαν γίνει), συνεχίζει -αδυνατώντας πια να «διατηρεί» το ψέμα του – ότι τα ολοκλήρωσε μαζί με τον αείμνηστο δήμαρχο Παυλή σε 23 μήνες. Δηλαδή τα έφτιαξε ο επόμενος δήμαρχος.

Ποιον τον Παυλή;

Αυτόν που τον καθύβριζε καθημερινά (δεκάδες οι δηλώσεις του) και έλεγε ότι κατέστρεψε τον δήμο;

Αυτόν που με κατηγορούσε συνεχώς 5 χρόνια επειδή συντάχθηκα μαζί του και τον βοήθησα να εκλεγεί το 2014, με αποτέλεσμα να είμαι και εγώ υπεύθυνος για την καταστροφή που υπέστη ο Δήμος;

Κ. Σμυρνιώτη, δώσατε 14 παρατάσεις και κάνατε σχεδόν τριάμιση χρόνια να τελειώσετε την Πλατεία Άρεως και κατηγορείτε εμάς για 2 παρατάσεις που δόθηκαν στην πλατεία Αγίου Βασιλείου;

Συμφωνούμε, κ. Σμυρνιώτη, το ψέμα σας έχει κοντά ποδάρια γι ´αυτό την Κυριακή οι πολίτες θα σας δώσουν για τρίτη φορά την απάντησή τους.

Την Κυριακή ψηφίζουμε συνέχεια των έργων, της προόδου και της ανάπτυξης του Δήμου μας και όχι πισωγύρισμα σε αποτυχημένες πρακτικές.

Related posts

Τροχαίο στην πόλη μας: Γνωρίζει κανείς περισσότερες πληροφορίες;

Arcadia Spot NG

Ευχαριστήρια Επιστολή για τη δωρεά στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας

Arcadia Spot NG

Κώστας Τζιούμης: «Με συνεργασίες κάνουμε δουλειά για τα σχολεία του τόπου μας»

Arcadia Spot NG

Leave a Comment