Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Κώστας Τζιούμης: “Στο πλευρό του αδύναμου δημότη, με όλες μας τις δυνάμεις”


Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο δημαρχείο Τρίπολης, ύστερα από πρωτοβουλία των γυναικών περιφερειακών συμβούλων Αρκαδίας, με την συμμετοχή του δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη καθώς και εκπροσώπων του οδοντιατρικού συλλόγου Αρκαδίας, του δικηγορικού συλλόγου Αρκαδίας, του φαρμακευτικού συλλόγου Αρκαδίας, των συλλόγων κομμωτών, φροντιστηρίων και χορευτικών. 
Από κοινού αποφασίστηκε η δημιουργία δικτύου φορέων, υπό την σκέπη του Δήμου Τρίπολης με τις συσχετιζόμενες δομές του, με πρωταρχικό σκοπό τη στήριξη του ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών του Δήμου Τρίπολης, όπως και γενικότερα συνδημοτών μας που έχουν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά ή οποιαδήποτε μορφής βίας, καθώς και την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας. 
Σε δήλωση του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη τονίστηκε η σπουδαιότητα της ανωτέρω συνεργασίας και επισημάνθηκε η πρόθεση του δήμου για σταθερή και συντονισμένη παρουσία σε κάθε τέτοια πρωτοβουλία.

Related posts

Συνεργασία των Δήμων Τρίπολης, Γορτυνίας, Μεγαλόπολης και Οιχαλίας με σκοπό την αναβάθμιση των κοινωνικών δομών, στο πλαίσιο της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

Arcadia Spot GZ

Διακοπή ρεύματος στις 02/03/2024 στο Δήμο Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Κώστας Τζιούμης: «Ζήτω την κατανόηση των συνδημοτών μου. Η ταλαιπωρία είναι προσωρινή, τα έργα μόνιμα»

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment