Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Κ.Τζιούμης : “Άριστη συνεργασία με την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας”

Κ.Τζιούμης : "Άριστη συνεργασία με την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας"

Κ.Τζιούμης : “Άριστη συνεργασία με την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας”

Σε κλίμα άριστης συνεργασίας και καλής διάθεσης πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κωσταντίνου Τζιούμη και του Πρόεδρου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Μπένου Παναγιώτη και του Γενικού Γραμματέα κ. Παγιώτα Παναγιώτη, στο γραφείο Δημάρχου.

Προς συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν την Παναρκαδική Ομοσπονδία, καθώς επίσης δράσεις και παρεμβάσεις που έχουν προγραμματιστεί. Μια από τις δράσεις που συζητήθηκαν εκτενώς αφορά τη διοργάνωση φέτος του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αρκάδων με έδρα την πόλη της Τρίπολης, καθώς επίσης και την ενεργή συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Τρίπολης που λαμβάνει χώρα μεταξύ μέσα Ιουνίου έως αρχές Σεπτέμβρη.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τρίπολης υπογράμμισε: «η συνάντηση με τα μέλη της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας πραγματοποιήθηκε μέσα σε ευχάριστο κλίμα, προσβλέπουμε θετικά στη διοργάνωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αρκάδων, το οποίο μόνο θετικό αποτύπωμα θα επιφέρει στον τόπο μας, ανυπομονώντας να συνεργαστούμε και να επωφεληθούμε όλοι των αποτελεσμάτων κάθε πρωτοβουλίας».

Related posts

Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος: Κύπελλο Ποδοσφαίρου Α’ Κατηγορίας

Arcadia Spot NG

Τζιούμης : Στο Λεβίδι για την 203η επέτειο της πρώτης νικητήριας μάχης κατά των Τούρκων

Arcadia Spot KP

Κώστας Τζιούμης: «Ο δήμος Τρίπολης στηρίζει τον πρωτογενή μας τομέα»

Arcadia Spot KP

Leave a Comment