Αστυνομικά Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Ληστεία από 17χρονο στην Τρίπολη

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα στη Αργολίδα

Ληστεία από 17χρονο εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης. Η εξιχνίαση πραγματοποιήθηκε έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων της ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης.

Για αυτή την ληστεία κατηγορείται 17χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία. Αυτή η δικογραφία περιλαμβάνει επίσης άγνωστους συνεργούς του.

Από την έρευνα προέκυψε στις 29.7.2022 τις πρώτες πρωινές ώρες σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, ο 17χρονος μαζί με τους άγνωστους συνεργόυς του και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν σε οικία ημεδαπής. Εκεί πιθανόν με την απειλή πιθανόνο όπλου, της αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά, στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης, για την ταυτοποίηση των άγνωστων συνεργών.

Related posts

Κώστας Τζιούμης: “O Δήμος Τρίπολης στηρίζει έμπρακτα τους παραγωγούς του”

Arcadia Spot NG

Κώστας Τζιούμης: «Στηρίζουμε με πράξεις τον πολιτισμό και την αύξηση της επισκεψιμότητας στον δήμο Τρίπολης»

Arcadia Spot NG

Ξεκινά ο δημοτικός Λαχανόκηπος του Δήμου Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Leave a Comment

Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.