Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων

Λύτρας: Ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Λύτρας: Ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του - Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Λύτρας: Ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του. Tου επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος να μην προσεγγίζει τη σύζυγο του με αφορμή την κατηγορία για βαριά σωματική βλάβη. 
Η απολογία του Απόστολου Λύτρα ενώπιον της ανακρίτριας ξεκίνησε στις 09:30 και κράτησε περίπου 2 ώρες.
«Ομολόγησα την πράξη για αυτό που συνέβη. Την υπεραγαπάω. Ζητώ συγγνώμη» ανέφερε μετά σχεδόν δακρυσμένος μιλώντας στους δημοσιογράφους, συμπληρώνοντας: «Αυτό που έκανα είναι αδιανόητο, την υπεραγαπάω, ζητώ συγγνώμη από όλο τον κόσμο». 

«Ζητάω συγγνώμη και από τη γυναίκα μου και από τις τρεις κόρες μου για την πράξη η οποία έγινε. Δυστυχώς βρέθηκα σε μία κατάσταση που δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Θα ζητήσω βοήθεια και ψυχολογική, γιατί η πράξη η οποία έγινε είναι αδιανόητη», είπε ακόμα. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων νωρίς το πρωί και ανέμενε την έναρξη της απολογίας του μαζί με συγγενικά του πρόσωπα. 
Πριν την έναρξη της απολογίας του, κατέθεσαν – σύμφωνα τις πληροφορίες ως μάρτυρες υπέρασπισής του -η πρώην σύζυγός του, η κόρη του και γνωστός δικηγόρος, ο οποίος είναι κουμπάρος του.  

Το ζευγάρι φέρεται να ισχυρίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων της κλινικής πως τα πολύ σοβαρά τραύματα της γυναίκας οφείλονταν σε πτώση της από τη σκάλα του σπιτιού. Η κλινική εικόνα, ωστόσο, της δικηγόρου δεν παρέπεμπε σε πτώση αλλά σε βίαια χτυπήματα που είχε δεχθεί από ανθρώπινο χέρι. Ο γιατρός ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία και να κινήσει τις διαδικασίες για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, καθώς όταν τη ρώτησε αν τη χτύπησε ο σύζυγός της, εκείνη απάντησε καταφατικά. Λύτρας: Ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Leave a Comment