Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Μαθητές του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης Επισκέφθηκαν τις Εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης και Συναντήθηκαν με τους Ποδοσφαιριστές της Ομάδας (vid)

Μαθητές του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης

Οι μαθητές από τον ομίλο δημοσιογραφίας και το μάθημα τεχνολογίας του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Οι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Αντώνης Τσιφτσής και Νίκος Ζουγλής υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τους μαθητές του Δευτέρου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης.

Συγκεκριμένα στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” βρέθηκαν οι μαθητές του ομίλου δημοσιογραφίας και του μαθήματος τεχνολογίας του Γυμνασίου. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν συνεντεύξεις από τους ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, αλλά και να δουν από κοντά το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Επίσης, οι μαθητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και επισκέφθηκαν τα δημοσιογραφικά μπουθ, την αίθουσα Τύπου, καθώς και τους χώρους στους οποίους στη διάρκεια των αγώνων εργάζονται οι δημοσιογράφοι.

Επίσης, είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές, να φωτογραφηθούν μαζί τους, ενώ τους προσφέρθηκαν και αναμνηστικά δώρα.

Ευχαριστούμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης για την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ.

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment