Ελλάδα Επικαιρότητα

Μαθητής στο Πήλιο κρέμασε αλβανική σημαία στα κάγκελα του σχολείου

Μαθητής στο Πήλιο κρέμασε αλβανική σημαία στα κάγκελα του σχολείου

Μαθητής στο Πήλιο κρέμασε αλβανική σημαία στα κάγκελα του σχολείου. Μια πράξη από έναν μαθητή σε ένα σχολείο στην Αργαλαστή προκάλεσε ένταση και αναταραχή, με τους συμμαθητές του να αντιδρούν και να τον οδηγούν στο γραφείο του διευθυντή. Παράλληλα, το σχολικό συμβούλιο συνεδριάζει σήμερα για να εξετάσει το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου, ένας μαθητής τοποθέτησε την αλβανική σημαία στα κάγκελα του προαυλίου, προκαλώντας αντιδράσεις συμμαθητών του. Οι συμμαθητές, πιο μεγάλης ηλικίας, τον οδήγησαν σχεδόν βίαια στον διευθυντή. Υπάρχουν επίσης αντιδράσεις από γονείς που ενημερώθηκαν για το περιστατικό.

Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, συγκαλείται το σχολικό συμβούλιο υπό την προεδρία του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, κ. Σωκράτη Σαβελίδη, ο οποίος βρίσκεται επί τόπου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μαθητής δήλωσε ότι μετανιώνει για την πράξη του και ότι δεν είχε σκοπό να προσβάλει το σύμβολο της χώρας, ισχυριζόμενος ότι όλα ήταν ένα αστείο.

Leave a Comment