Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Νίκος Τσιαμούλος: Χρειάζεται αλλαγή “πορείας” η Δημοτική Αρχή, από την μικροπολιτική σκοπιμότητα – στο δρόμο της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης.

tsiamoulos-nikos-protasi-dimotiko-sumboulio

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” με τον Δημήτρη Μανιατάκο και τον Μηνά Αρτόπουλο μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ. Νίκος Τσιαμούλος.

Η αλαζονεία της Δημοτικής Αρχής δεν έχει όριο”, ανέφερε αρχικά ο κ.Τσιαμούλος, ενώ μιλώντας στην συνέχεια για το κολυμβητήριο πρόσθεσε: “Το κολυμβητήριο είναι τρία χρόνια κλειστό. Ο Δήμαρχος έχει την ευθύνη που έκλεισε. Έχει ονοματεπώνυμο όλο αυτό και είναι Κώστας Τζιούμης”.

Παράλληλα δήλωσε: “Κακώς πήγε μόνο στην Κίνα. Εγώ αν ήμουν Δήμαρχος θα έκανα πέντε τέτοια ταξίδια τον χρόνο και θα τα πλήρωνε ο Δήμος, αλλά θα ήταν προς όφελος του Δήμου.. Αυτό είναι εξωστρέφεια και μαγκιά του που δεν έβαλε λεφτά ο Δήμος. Γιατί κρύφτηκε; Δεν είναι απάντηση παίρνω τους φίλους μου και πάω στην Κίνα επειδή δεν πληρώνει ο Δήμος. Έπρεπε να ενημερώσει το Επιμελητήριο, τους παραγωγικούς φορείς κτλ. Κρύφτηκε και δεν σηκώνω κουβέντα γι αυτό”, ενώ πρόσθεσε: “Θεωρώ πως αυτό το ταξίδι ήταν μια βόλτα. Στο ταξίδι στην Ρωσία με τον κ.Φλώρο έγινε δουλειά, άλλο αν δεν αξιοποιήθηκε”.

Μιλώντας για το έργο της πλατείας Αγίου Βασιλείου έκανε λόγο για προχειρότητα που δεν έχει τελειωμό. “‘Ολα έχουν γίνει στο πόδι και στο πρόχειρο”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ακόμα ο κ.Τσιαμούλος επανέφερε το θέμα της δημιουργίας νέων φυλακών στην Τρίπολη, κατηγορώντας τον Δήμαρχο, πως δεν κυνήγησε το όλο θέμα. “Θα πει ποτέ ένα συγνώμη ο κ.Τζιούμης; Θα παραδεχτεί πως έκανε λάθος”, αναρωτήθηκε, ενώ συνέχισε λέγοντας πως ο Δήμαρχος είναι αλαζόνας και αυτό πρέπει να αλλάξει.

Τέλος δήλωσε: “Άμα συνεχίσει έτσι η Δημοτική Αρχή θα είναι κρίμα για τον τόπο. Ας βάλει μυαλό ο λαός και ας δει τι θα ψηφίσει!”.

Related posts

Πασχαλινό προσκοπικό bazaar στην Τρίπολη

Arcadia Spot NG

Ο Δήμος Τρίπολης Υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα

Arcadia Spot NG

ΑΡΚΑΔΙΑ: Σύλληψη για κατοχή κάνναβης

Arcadia Spot NG

Leave a Comment