Αστυνομικά Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ:  Συνελήφθησαν ιδιοκτήτες καταστήματος για έκθεση ανηλίκου

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω: Αποπειράθηκε να αποσπάσει 175.000 ευρώ από ηλικιωμένη

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ:  Συνελήφθησαν ιδιοκτήτες καταστήματος για έκθεση ανηλίκου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν ιδιοκτήτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Ναύπακτο για έκθεση ανηλίκου 13χρονο παιδί έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έπειτα από κατανάλωση αλκοολ. Ο ανήλικος διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο. Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια αποφασίστηκε η διακομιδή του στην Παιδιατρική του Γ.Π.Νοσοκομείου Πατρών.

Κατασχέθηκαν 47 φιάλες αλκοολούχων ποτών και παραγγέλθηκαν εργαστηριακές εξετάσεις στη Χημική Υπηρεσία. Αιτωλοακαρνανίας καθώς και τοξικολογικές και εργαστηριακές εξετάσεις στον ανήλικο.

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος, Ναυπακτίας, δύο ιδιοκτήτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένας ακόμη ενήλικος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου. Από την έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, διαπιστώθηκε ότι ένας 13χρονος, χθες αργά το βράδυ, ευρισκόμενος μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη. Ναύπακτο, κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις και υποβασταζόμενος από άλλους ανηλίκους, αφού εξήλθε του καταστήματος, διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Κέντρο. Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια αποφασίστηκε η διακομιδή του στην Παιδιατρική του Γ.Π.Νοσοκομείου Πατρών.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού. Τμήματος Ναυπακτίας κατάσχεσαν συνολικά. 47 φιάλες αλκοολούχων ποτών και παρήγγειλαν στη Χημική Υπηρεσία Αιτωλοακαρνανίας τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων, ενώ χορηγήθηκε παραγγελία προς την Ιατροδικαστική. Υπηρεσία Πατρών, για τη διενεργεια τοξικολογικών και εργαστηριακών εξετάσεων στον ανήλικο. Παράλληλα, συνελήφθη και ένας ανήλικος ο οποίος φιλοξενούσε τον ανήλικο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ:  Συνελήφθησαν ιδιοκτήτες καταστήματος για έκθεση ανηλίκου

Related posts

Διαφήμιζαν επιτυχία σε διαδικτυακές εξετάσεις γλωσσομάθειας, αντικαθιστώντας τους υποψήφιους έναντι αμοιβής

Arcadia Spot NG

Καλαμάτα: Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνταν στη Μαστροπεία σε Μεσσηνία και Αρκαδία

Arcadia Spot NG

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για ναρκωτικά

Arcadia Spot NG

Leave a Comment