Αθλητικά Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Ξεχωριστές αποκριές στο διασυλλογικό τουρνουά τένις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Ξεχωριστές αποκριές στο διασυλλογικό τουρνουά τένις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Ξεχωριστές αποκριές πέρασαν τα παιδιά του κόκκινο, του πορτοκαλί και πράσινου επιπέδου στο mini διασυλλογικό τουρνουά που διοργάνωσε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Στην διασυλλογική συνάντηση που διοργάνωσε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με τον ΟΑ Καλαμάτας έλαβαν μέρος 50 παιδιά των παραπάνω κατηγοριών ντυμένα με αποκριάτικες στολές συνδυάζοντας την αποκριά με την αγωνιστική τους παρουσία εντός γηπέδων . Από τις 10 το πρωί του Σαββάτου και για τρείς ώρες το ΔΑΚ Τρίπολης, όπου προπονείται ο όμιλος τένις της  ΑΕΚ γέμισε παιδικές φωνές και χαρούμενη αποκριάτική μουσική. Ο χώρος των γηπέδων έχει στολιστεί κατάλληλα από την ΑΕΚ Τρίπολης, όπως σε κάθε γιορτή , κάθε χρονιά, δίνοντας μια ξεχωριστή και διαφορετική νότα .

Οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωί με τα παιδιά του κόκκινου επιπέδου ηλικίας 5-7 ετών να διαγωνίζονται με σύστημα round robin . Στην συνέχεια αγωνίστηκε το πορτοκαλί επίπεδο 7-9 ετών σε μεγαλύτερο γήπεδο και πορτοκαλί μπάλες με το ίδιο σύστημα αγώνων. Τέλος την σκυτάλη πήραν τα παιδιά του πράσινου επιπέδου 8-10 ετών, τα οποία πέρα από το πρόγραμμα των ατομικών αγώνων έπαιξαν και διπλά. Σε όλους τους αθλητές μοιράστηκε ένα μικρό σνακ καθώς και μετάλλιο συμμετοχής. Ξεχωριστές αποκριές

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλος, και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις (Παπαδόπουλος, Αρβανίτης και Δημητρόπουλος) θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς την διοίκηση του ΟΑ Καλαμάτας ,  τον προπονητή κ. Πουλακίδα, ο οποίος συνόδευσε τους αθλητές του ΟΑΚ και τους γονείς των αθλητών για το ταξίδι τους στην πόλη της Τρίπολης. Τέλος αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδων αλλά και για την συμμετοχή τους στο διασυλλογικό τουρνουά μασκέ που διοργάνωσε ο όμιλος μας. Καλή αποκριά σε όλους και καλή Σαρακοστή !!!

Related posts

3η η Μανιάτη της ΑΕΚ Τρίπολης στο Ε3 της Καλαμάτας

Arcadia Spot NG

ΑΕΚ Τρίπολης: ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ U10- Νέα Ημερομηνία

Arcadia Spot NG

4ο Open Προπαιδικό τουρνουά Juniors στην ΑΕΚ Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Leave a Comment