Ελλάδα Επικαιρότητα

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: “ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ: ο ένας στρώνει, ο άλλος σαρώνει”

odisseas_konstantinopoulos

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΙ, όπου παραχώρησε συνέντευξη.

Βασικά σημεία της συνέντευξής του:

Για τις δημοσκοπήσεις: Εμείς δεν αμφισβητούμε τις δημοσκοπήσεις. Για να δείχνουν αυτοδυναμία της Κυβέρνησης, προφανώς αποτυπώνουν μια τάση που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή. Ωστόσο ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει ότι αν βγάλει αυτοδύναμη τη ΝΔ, η χώρα θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και με τους ίδιους όρους. Δηλαδή, δεν θα έχουμε δημόσια δωρεάν υγεία αφού την κατήργησε η Κυβέρνηση με το άρθρο 10 του νομοσχεδίου για την υγεία. Θα συνεχίσουμε να έχουμε ελλείψεις φαρμάκων. Δεν θα καταργηθεί ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά. Δεν θα έχουμε πλαφόν στη λιανική τιμή ρεύματος, θα συνεχιστεί η αισχροκέρδεια και μάλιστα θα δημιουργηθούν καρτέλ με το καλάθι του νοικοκυριού. Δεν θα δοθούν κοινωνικές στέγες σε νέα ζευγάρια και φοιτητές, όπως γίνεται στην Πορτογαλία.

Για τις ανεξάρτητες αρχές: Τις ανεξάρτητες αρχές τις ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ. Δεν τις αγαπήσαμε τώρα. Για εμάς η ύπαρξή τους, δεν είναι για το «θεαθήναι» όπως είπε ο κ. Πολάκης του ΣΥΡΙΖΑ ή όπως φάνηκε από τη γνωμοδότηση του κ. Ντογιάκου. Ο ένας στρώνει, ο άλλος σαρώνει.

Για τα κοινά σκάνδαλα: όταν ο κ. Πολάκης, ως αρμόδιος τομεάρχης ΣΥΡΙΖΑ, δημοσίευσε πληρωμές της κας Ευθυμίου (Βουλευτή ΝΔ) από τον ΕΦΚΑ ως συμβεβλημένης δικηγόρου, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παραίτηση της. Δυο μέρες μετά, η ΝΔ δημοσίευσε πληρωμές της κας Ελευθεριάδου (Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ) από τον ΕΦΚΑ ως συμβεβλημένης δικηγόρου και επίσης ζήτησε την παραίτηση της από τον κ. Τσίπρα. Τελικά δεν παραιτήθηκε καμία από τις δύο, αφού ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με τη βοήθεια των ΜΜΕ ξέχασαν αυτό το θέμα μια και καλή.

Related posts

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Για μένα «σωστή» κυβέρνηση είναι αυτή που δεν ξεπλένει τις ευθύνες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ

ArcadiaSpot Team

H παράταξη “Νέα Πελοπόννησος” για τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο

ArcadiaSpot Team

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: “Τα «απόνερα» μιας δύσκολης επόμενης μέρας”

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment