Ελλάδα Επικαιρότητα

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: “Το ΠΑΣΟΚ δε θα γίνει συμπλήρωμα του κ. Μητσοτάκη ή του κ. Τσίπρα”

odisseas_konstantinopoulos

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” στον ΑΝΤ1 και μίλησε για τη δήλωση του κ. Συρίγου και τις εκλογές.

Για τη δήλωση του κ. Συρίγου: Ο κ. Συρίγος έθεσε ένα θέμα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα συμφέροντα της χώρας. Στα εθνικά ζητήματα πρέπει να τηρούμε μια ενιαία στάση. Η Κυβέρνηση ζητάει να έχουμε ένα αρραγές μέτωπο στα εθνικά ζητήματα, αλλά επιτρέπει στον κ. Συρίγο και να λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να πάρει η Τουρκία F16. Εφόσον ο κ. Συρίγος δεν αναφέρει πως ήταν μια λάθος δήλωση, πιθανόν ο κ. Συρίγος προετοιμάζει το έδαφος για κάτι τέτοιο και μειώνει τη διαπραγματευτική δυνατότητα της Ελλάδας.

To ΠΑΣΟΚ τηρεί μια πατριωτική στάση. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχουμε ψηφίσει όλες τις μεγάλες συμφωνίες που αφορούν τα εθνικά ζητήματα. Έχουμε ψηφίσει και την Ελληνογαλλική και την Ελληνοαμερικανική συμφωνία

Για τις εκλογές: Το ΠΑΣΟΚ στην πολιτική ζωή της χώρας δεν θα είναι συμπλήρωμα του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα. Εμείς θα θέσουμε το σοσιαλδημοκρατικό μας πρόγραμμα. Ας δούμε μερικές από τις προτάσεις μας. Θέλουμε να καταργήσουμε το νόμο Κατρούγκαλου που διέλυσε τον κόσμο με την προσωπική διαφορά. Θέλουμε να καταργήσουμε το άρθρο που αφορά τη διάλυση της δωρεάν δημόσιας υγείας. Να δημιουργήσουμε πρόγραμμα κοινωνικών κατοικιών για τα νέα ζευγάρια. Να μπει πλαφόν στη λιανική τιμή ενέργειας.

Έχουμε συγκεκριμένες πολιτικές τις οποίες θα θέσουμε στο δημόσιο διάλογο. Αν δεν συμφωνούν με αυτές τις πολιτικές ας τα βρουν μεταξύ τους τα δύο κόμματα. Εμείς δεν καίμε την πρώτη Κυριακή. Θέλουμε σταθερότητα. Να γίνει Κυβέρνηση και να μη χρειαστεί να πάμε σε δεύτερη Κυριακή. Ο κ. Μητσοτάκης αν δεν έχει αυτοδυναμία την πρώτη Κυριακή θα οδηγήσει τη χώρα σε δεύτερες εκλογές. Ο κ. Τσίπρας, λέει ότι δεν θα κάνει Κυβέρνηση ηττημένων παρόλο που ψήφισε την απλή αναλογική.

Εμείς λέμε ναι σε Κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή. Εφαρμογή του σοσιαλδημοκρατικού μας προγράμματος και τέλος δεν θα κάνουμε Πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη ή τον κ. Τσίπρα από την πίσω πόρτα.

Related posts

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : Αυτοί που κατήγγελλαν για μιντιακά συμφέροντα έπιναν ποτό το ίδιο βράδυ με τα συμφέροντα 

Arcadia Spot GZ

Οδυσσέας Κωνσταντινόυπουλος : Η εξεταστική είχε ως στόχο την απόκρυψη της αλήθειας και των ευθυνών του κ. Καραμανλή

Arcadia Spot GZ

Κωνσταντινόπουλος : Tο ΠΑΣΟΚ το θέλω ως κυβερνητική πρόταση και όχι ως «μόνιμη» αντιπολίτευση

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment