Ελλάδα Επικαιρότητα

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: “Τα «απόνερα» μιας δύσκολης επόμενης μέρας”

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος προχώρησε σε ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook σε συνέχεια της χθεσινής του ανάρτησης (Δείτε εδώ)

Καλημέρα !

Τα «απόνερα» μιας δύσκολης επόμενης μέρας .

( συνέχεια από χθές)

Η ευθύνη του #πασοκ είναι να μην επιτρέψει να κρυφτούν στον στημένο διχασμό ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΜΜΕ οι ευθύνες τους για το που βρισκόμαστε σήμερα. Κυβερνούν 9 χρόνια και οι υπουργοί Μεταφορών (Καραμανλής , Σπιρτζης, Χρυσοχοίδης, Ραγκούσης) τα τελευταία 15 χρόνια είναι στελέχη των δυο κομμάτων. Η ευθύνη τους ανήκει ολοκληρωτικά. Η «σωστή» κυβέρνηση είναι να μην τους διευκολύνεις να ξεπλυθούν πολιτικά, αναλαμβάνοντας ευθύνες που δεν σου αναλογούν. Το #πασοκ πρέπει να μιλήσει για το μέλλον, για το πως ο κόσμος θα νιώσει Ασφάλεια στην καθημερινότητα -υγεία, οικογένεια, ευημερία, καλές δουλειές, αξιοκρατία. Θέσεις για το μέλλον και πράξεις στο παρόν που θα δείχνουν ότι εννοείς όσα λες. Τα κόμματα δεσμεύονται σε αυτούς που τους ψηφίζουν ώστε να γνωρίζουν όλοι ότι αυτό που λες το εννοείς και το κάνεις πράξη. Η πολιτική είναι ιδέες, διορατικότητα και στρατηγική, όχι τακτικισμοί και επιλογές με ημερομηνία λήξης. Δίνουμε την μάχη των εκλογών περήφανα. Σήμερα όλοι στους δρόμους για τα παιδιά μας.

Related posts

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : Που βρίσκετε η διαδικασία αυτή τη στιγμή και πότε αναμένεται να λειτουργήσει το Καταδυτικό Πάρκο Τυρού;

Arcadia Spot GZ

Στη Λάρισα αύριο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

ArcadiaSpot Team

Βουλή: Συζήτηση για την υποστελέχωση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment