Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Οι Πρόσκοποι της Τρίπολης έψαλλαν τα κάλαντα στο ΚΑΑ Παλλάδιον

Προσκοπικά άκουσαν τα κάλαντα φέτος στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Μέλη της
Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Τρίπολης βρέθηκαν το πρωί  της παραμονής των Χριστουγέννων στο Κέντρο
Αποκατάστασης της Τρίπολης σκορπίζοντας χαρά, χαμόγελα και ευχές  στους ασθενείς, στους συνοδούς τους και στο προσωπικό.


Ήταν μία ευχάριστη χριστουγεννιάτικη έκπληξη από τα αγόρια και τα κορίτσια του τοπικού Προσκοπικού Συστήματος που με αυτό τον τρόπο έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο.  Σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΚΑΑ  ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ( και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας ) οι Πρόσκοποι βρέθηκαν κοντά στους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη στήριξης και δίπλα στους εργαζόμενους του Κέντρου που αυτές τις γιορτινές μέρες προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους θεραπευόμενους.


Από την πλευρά τους οι ασθενείς και οι εργαζόμενοι του Κέντρου ανταπέδωσαν τις ευχές στους Προσκόπους της Τρίπολης και τους αντάμειψαν με το θερμό τους χειροκρότημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πρόσκοποι πέρασαν από όλες τις Νοσηλευτικές Πτέρυγες του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Είπαν τα κάλαντα καθώς και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια δημιουργώντας κλίμα χαράς και συγκίνησης σε όλους αυτούς που βρίσκονται αυτές τις Άγιες Μέρες μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.


Στο πλαίσιο αυτού του εορταστικού κλίματος η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ προχώρησε και φέτος στην αγορά υποδημάτων για όλα τα παιδιά των εργαζομένων που είναι μαθητές τηρώντας την παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στο Κέντρο Αποκατάστασης.


Αναφερόμενη σε όλες αυτές τις χριστουγεννιάτικες δράσεις η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα
Καρνιαδάκη δήλωσε: “Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ζεστό, εορταστικό κλίμα στο Κέντρο μας έχοντας ως βασικό στόχο την θετική ψυχολογία ασθενών και εργαζομένων.

Εκτός από την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες, τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και τα  χριστουγεννιάτικα δώρα είμαστε υπερήφανοι κυρίως για τις σχέσεις που δημιουργούμε μεταξύ μας. Με την ευχή το 2023 να μας βρει όλους με υγεία συνεχίζουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού. Μέσα σε αυτό το κλίμα ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε και την Πρωτοχρονιά.

Ευχαριστούμε τους Προσκόπους της Τρίπολης για την επίσκεψη στο Κέντρο μας. Τους ευχόμαστε να έχουν μία καλή και δημιουργική χρονιά. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ετοιμάζουμε άλλη μία ευχάριστη έκπληξη γι’ αυτούς που θα βρίσκονται στο Κέντρο μας. Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους”

Related posts

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Arcadia Spot GZ

Εορτή του Αγίου Ευθυμίου : Οι Πρσόκοποι της Τρίπολης σας προσκαλούν στις 19 ιανουαρίου

Arcadia Spot GZ

Το γλέντι των προσκόπων της Τρίπολης στις 19/1/2024

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment