Επικαιρότητα Κοινωνικά

«Οχυρώνεται» η Αθήνα εν αναμονεί της «Μεγάλης Καθόδου» των αγροτών – Τα έκτακτα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ

Αγρότες και Κτηνοτρόφοι Αποκλείουν Τελωνείο στη Φλώρινα Λόγω Μέτρων Κατά της Β. Μακεδονίας

Τα μέτρα για την «ασφαλή» κάθοδο των αγροτών στο κέντρο των Αθηνών ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. «Θα εφαρμοστεί ένα ολοκληρωμένο πλέγμα μέτρων» ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι τονίζοντας πως «είναι δικαίωμα των πολιτών να συνέρχονται, χωρίς όμως να διαταράσσεται η λειτουργία της πόλης».

Τα τρακτέρ θα προσέλθουν στην Αθήνα συνοδεία αστυνομικών με την ΕΛ.ΑΣ. να λαμβάνει δράση συνοδεύοντας τα γεωργικά μηχανήματα από τη Βοιωτία και τα Μέγαρα προς το κέντρο των Αθηνών.

Στο ΟΑΚΑ τα λεωφορεία με τους αγρότες

Τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους θα σταυθμεύσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο Μαρούσι.

Τρακτέρ σε παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στην Ανθήλη Φθιώτιδας

Θα υπάρξουν προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους απ’ όπου διέρχονται τα τρακτέρ ενώ θα υπάρξουν και τροποποιήσεις στις μετακινήσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας – Πού και πότε

Αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από το μεσημέρι της Τρίτης (20/02) προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύσει κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα και συγκεκριμένα στο τμήμα Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη.

Τα τρακτέρ Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα. Σε αυτό το πλαίσιο, θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

Ακολούθως, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.

Η κάθοδος των αγροτών ξεκίνησε

Η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη.

Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Related posts

Αθήνα: 11 συλλήψεις για Παράνομα παιχνίδια

Arcadia Spot KP

Αθήνα: Σύλληψη 2 μαθητών για κατοχή ναρκωτικών

Arcadia Spot KP

Αγρότες: Προς αναθέωρηση η ΚΑΠ

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment