Επικαιρότητα Πολιτικά Τοπικά Νέα

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης συνεχίζει τις επισκέψεις στις κοινότητες του Δήμου Τρίπολης

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης συνεχίζει τις επισκέψεις του στις κοινότητες του Δήμου Τρίπολης. Πιο συγκερκιμένα ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook :

“Συνεχίζοντας τις επισκέψεις μας στις κοινότητες Αγίου Κωνσταντίνου, Μερκοβούνιου, Ζευγολατειού και Γαρέας συζητήσαμε με τους κατοίκους για τα προβλήματα των τελευταίων ετών.

Ακούσαμε τις προτάσεις τους και δεσμευτήκαμε ότι θα είμαστε δίπλα τους με υλοποιήσιμο έργο από την πρώτη μέρα της θητείας μας και όχι μακέτες και πασαλείματα της τελευταίας στιγμής.

Έργα και δράσεις που θα σχεδιάσουμε μαζί τους για να βελτιώσουν την ποιότητας ζωής τους, να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά τους, να αυξήσουν την παραγωγή τους.

Στο τέλος των επισκέψεων μας είχα την χαρά να βρεθώ στον τόπο καταγωγής μου την Γαρέα όπου με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου παρουσιάστηκε η ταινία Ύμνος στην Τεγέα “Αρκαδία 1900, Καμπανία της Ανατολής” παρουσία του συμπατριώτη μας σκηνοθέτη της ταινίας Κώστα Σπυρόπουλου.

Ένα από τα κύρια θέματα που συζητήσαμε στο περιθώριο της εκδήλωσης με τους συμπατριώτες μου ήταν και η ασφάλειά τους με αφορμή μαζικές διαρρήξεις που έγιναν πριν λίγο καιρό στην Γαρέα.

Στόχος μας η ασφάλεια κάθε κάτοικου στα χωριά και στην πόλη με την συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας, την ενίσχυση των υποδομών, την χρήση σύγχρονων συστημάτων ασφαλείας και ταυτόχρονα την ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Για έναν ασφαλή Δήμο.”

Related posts

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Γιάννη Σμυρνιώτη

Arcadia Spot GZ

Τηλεφωνικά συνεχάρη ο Γιάννης Σμυρνιώτης τον Δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη

Arcadia Spot GZ

Η Τρίπολη απόψε αλλάζει Δήμαρχο! Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης του Γιάννη Σμυρνιώτη!

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment