Επικαιρότητα πολιτικά

Ο Πέτρος Τατούλης υποδέχεται τον Γιώργο Χελιώτη

Ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε: « Η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» υποδέχεται και καλωσορίζει τον γνωστό επιχειρηματία κ. Γιώργο Χελιώτη του Αντωνίου στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Λακωνίας.
Ο Γιώργος Χελιώτης κατοικεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Έλος του Δήμου Ευρώτα.

Ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία εσπεριδοειδών και είναι ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου, παραγωγός, έμπορος και τυποποιητής ελαιολάδου. Διακρίνεται για την έντονη κοινωνική και εθελοντική του δράση και έχει διατελέσει για 4 (τέσσερα) χρόνια Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ».
Είναι παντρεμένος με την Χουσεΐνη Φλωρεντία με την οποία έχουν δύο παιδιά.
Με την ένταξη του Γιώργου Χελιώτη, η παράταξή μας ανανεώνεται και ισχυροποιείται ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα».
Γιώργος Χελιώτης: «Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρου Τατούλη για να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Λακωνίας.
Συστρατεύομαι στην πρώτη γραμμή δίπλα στον Πέτρο Τατούλη και στα έμπειρα και στα νέα στελέχη της παράταξής μας για να συμβάλω και εγώ με τις δυνάμεις μου στην ανάπτυξη της Λακωνίας και της Πελοποννήσου.
Γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου μου ιδιαίτερα στα θέματα αγροτικής οικονομίας και την καθημερινή προσπάθεια όλων των παραγωγών του πρωτογενούς τομέα. Οφείλουμε όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια Λακωνία, όπως μας αξίζει, για μια ισχυρή και δημιουργική Πελοπόννησο».

Related posts

Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου Peloponnese Food Stories

Arcadia Spot GZ

Η νέα πλατφόρμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι online, γεμάτη προνόμια & δώρα για κατοίκους & επιχειρήσεις

Arcadia Spot GZ

Υπογραφή συμβάσεων από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα για την αποκατάσταση γεφυριών της Αρκαδίας

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment