Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Ο Παναρκαδικός κόβει αύριο την πίτα του

Panarkadikos_FC_logo.svg

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 ( ώρα 7 μ.μ. ) ο Παναρκαδικός Α.Ο. Τριπόλεως Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Cafe Carousel ( που βρίσκεται επί της πλατείας Άρεως ) με την παρουσία των ποδοσφαιριστών της ομάδας, των προπονητών , των μελών της Διοίκησης, των χορηγών και των τοπικών αρχών. 

Πρόκειται για την εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί να γίνει την προηγούμενη Τετάρτη 1/2/23 και είχε αναβληθεί λόγω του πένθους για τον ξαφνικό θάνατο των δύο πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας ( Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα – Στάθη Τσιτλακίδη ). 

Με αφορμή την αυριανή εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ιστορικού Συλλόγου της Τρίπολης η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. εύχεται σε όλους τους φίλους της ομάδας καλή χρονιά με υγεία. Ευχές για τη νέα χρονιά η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο.στέλνει και σε όλους τους παράγοντες του αρκαδικού ποδοσφαίρου που παλεύουν καθημερινά για να κρατήσουν τις ομάδες τους όρθιες κάτω από αντίξοες συνθήκες και χωρίς καμία βοήθεια από τα αρμόδια θεσμικά όργανα. 

Καλή χρονιά σε όλους

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΓΚΑΣ

Related posts

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟ

Arcadia Spot GZ

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους εργαζομένους του Δήμου Γορτυνίας (pics)

ArcadiaSpot Team

Ο Κώστας Τζιούμης στην κοπή πίτας του ΕΟΣ Τρίπολης

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment