Επικαιρότητα Οικονομία Περιφέρεια

Ο Π. Τατούλης εγγυήθηκε «Αποζημιώσεις και αύξηση εισοδήματος των αγροτών στην Πελοπόννησο» (pics)

IMG_3347

Ο Π. Τατούλης εγγυήθηκε «Αποζημιώσεις και δέσμευση για αύξηση του εισοδήματος των αγροτών στο επίκεντρο της συνάντησης του Πέτρου Τατούλη με παραγωγούς στο Ζευγολατιό και στον Άσσο Κορινθίας».


Την ανάγκη επιτακτικής δημιουργίας ενός μηχανισμού υποστήριξης των αγροτών και άμεσης καταβολής των προβλεπόμενων αποζημιώσεων συζήτησε ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης στο Ζευγολατιό και στον Άσσο Κορινθίας, όπου συνομίλησε με κατοίκους και ντόπιους για την καταστροφή της σταφίδας και της παραγωγής τους.


Ο Πέτρος Τατούλης και η ομάδα των έμπειρων και νέων στελεχών της Νέας Πελοποννήσου συζήτησαν με τους παραγωγούς το σχέδιό τους για την επόμενη τετραετία.

Ο Πέτρος Τατούλης δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση πόρων του επόμενου ΕΣΠΑ για τη χρηματοδότηση μεθόδων ψηφιακής γεωργίας που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων και θα αυξήσουν το εισόδημα των Πελοποννησίων παραγωγών, για την επιδότηση της εξωστρέφειας τους και την ενεργειακή αυτονόμηση των καλλιεργειών προκειμένου και νέοι αγρότες να μείνουν στον τόπο και να μπουν δυναμικά σε αυτόν τον δύσκολο και εγκαταλελειμμένο κλάδο της οικονομίας.

«Δουλειά για όλους, αύξηση του εισοδήματος και μέγιστη αξιοποίηση των πόρων προς όφελος όλων» είναι το τρίπτυχο που εγγυήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για την Πελοπόννησο την επόμενη δεκαετία.

Related posts

Vamvakou Experience Festival 2024 – 04-07 Ιουλίου

Arcadia Spot NG

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Φωτιά στη Λυρκεία

Arcadia Spot NG

ΑΡΚΑΔΙΑ: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA

Arcadia Spot NG

Leave a Comment