Επικαιρότητα πολιτικά

Πέτρος Τατούλης από Μεσσηνία: Είμαστε δίπλα στους Μεσσήνιους συμπολίτες μας

Ο Πέτρος Τατούλης

Πέτρος Τατούλης από Μεσσηνία: Είμαστε δίπλα στους Μεσσήνιους συμπολίτες μας. Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης επισκέφτηκε με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους τη Μεσσήνη στην Υποδοχή και Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της «Βουλκανιώτισσας» , το Πεταλίδι , τους Χράνους, τον Άγιο Ανδρέα-
Λογγά, τη Νέα Κορώνη, το Χαροκόπιο, το Βασιλίτσι και την Κορώνη.

Σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας του, άκουσε του Μεσσήνιους συμπολίτες του, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με ζέση και τους εξήγησε μερικά από τα σχέδιά του για την επόμενη ημέρα της Πελοποννήσου.

«Είμαστε εδώ πιο ισχυροί και ανανεωμένοι από ποτέ. Η Νέα Πελοπόννησος της επόμενης ημέρας είναι πιο δυνατή και κοντά στους Πελοποννήσιους συμπολίτες της.

«Για την ανάσχεση της συρρίκνωσης της υπαίθρου και της καθοδικής πορείας της αγροτικής παραγωγής χρηματοδοτούμε άμεσα την εξωστρέφεια αγροτών και κτηνοτρόφων με 20.000 ευρώ ανά παραγωγική μονάδα. Κομβική θέση στις πρώτες κινήσεις μας κατέχει η ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για ιδιωτικές επενδύσεις σε τοπικό επίπεδο. Δεσμευόμαστε για την άμεση αύξηση, από 19 σε 70 εκ. ευρώ, της πρόβλεψης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος 2021 – 2027 για τη χρηματοδότηση επενδύσεων μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας στην Πελοπόννησο και εξασφαλίζουμε τη συνδυαστική χρήση πολλαπλών μέσων χρηματο- οικονομικής τεχνικής των Διαρθρωτικών Ταμείων της ΕΕ και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, τα οποία με ταυτόχρονη μόχλευση ιδιωτικών κεφαλαίων μπορούν να δημιουργήσουν εκτιμώμενες επενδύσεις 500 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργώντας πληθώρα νέων θέσεων εργασίας σε όλη την Πελοπόννησο».

Related posts

Ο Πέτρος Τατούλης ζήτησε τη συμμετοχή των Επιμελητηρίων και τη διαβούλευση με τους παραγωγικούς φορείς

ArcadiaSpot Team

Πέτρος Τατούλης : Η Πελοπόννησος σήμερα εκλέγει τον δικό της Περιφερειάρχη. Ανατρέπουμε το αποτέλεσμα

Arcadia Spot GZ

Κάλεσμα συμμετοχής στο νέο spot του Πέτρου Τατούλη (vid)

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment