Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας στην Τρίπολη

Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας με Θεία Λειτουργία, κέρασμα στο χώρο του ΚΑΠΗ και γεύμα με γλέντι.

Θεία Λειτουργία εψάλη, το πρωί του Σαββάτου 1η Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τρίπολης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας. Ενώ υπήρξε και αρτοκλασία.

Στη Θεία Λειτουργία παρευρέθηκαν μέλη και εργαζόμενοι του ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Ηλίας Κούρος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Γεωργία Παναγοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Παπαδημητρίου.

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Ηλίας Κούρος μίλησε για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, που καθιερώθηκε το 1990 από τον ΟΗΕ για να τιμηθούν οι ηλικιωμένοι αλλά και για να τονιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτή την ηλικία και επεσήμανε πως η τρίτη ηλικία είναι οι δικοί μας άνθρωποι και θα πρέπει να τους αγαπάμε και να τους σεβόμαστε και να τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο.

Ακολούθησε κέρασμα στο χώρο του ΚΑΠΗ Τρίπολης και γεύμα και γλέντι σε ταβέρνα της πόλης, στο οποίο έδωσε το “παρών” και ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, σημειώνοντας πως μετά την πανδημία το ΚΑΠΗ επαναλειτουργεί, ενώ αναφέρθηκε πως πλέον υπάρχει ένας νέος χώρος στον οποίο μπορούν τα μέλη του ΚΑΠΗ να το χαρούν και να λειτουργήσουν όλες οι ομάδες.

Δείτε φωτογραφίες εδώ

https://www.facebook.com/watch/?v=1076411103050565

https://www.facebook.com/watch/?v=395398579287228

Related posts

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου : Εκδήλωση στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Αλλαγή προγράμματος των Αποκριάτικων εκδηλώσεων

Arcadia Spot GZ

Πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων δήμου Β. Κυνουρίας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment