Αθλητικά Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος: Κύπελλο Ποδοσφαίρου Α’ Κατηγορίας

Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος: Κύπελλο

Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος: Κύπελλο Ποδοσφαίρου Α’ Κατηγορίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία. Ελλάδος, με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης του Κυπέλλου. Ποδοσφαίρου της Α΄Κατηγορίας Αρκαδίας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια τόσο προς τον νικητή και τροπαιούχο Παναρκαδικό, όσο και προς τη δευτεραθλήτρια ομάδα του Λεωνιδίου, που έφτασαν επάξια στον τελικό της διοργάνωσης, διεκδικώντας τον τίτλο.

Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος: Κύπελλο

Την Ομοσπονδία μας εκπροσώπησε μετά από σχετική πρόσκληση, η Ειδ. Γραμματέας Επαρχίας Κυνουρίας Αναστασία Δάρρα η οποία και απένειμε το δεύτερο έπαθλο – κύπελλο. Ο. Νομός μας, πάντα πρωτοπόρος στον αθλητισμό και πάντα μαχητής σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, έχει αναδείξει στο πέρασμα των αιώνων τις παγκόσμιες αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» και του «φίλαθλου πνεύματος», αξίες απαραίτητες για την ύπαρξη του
αθλητισμού και την προαγωγή του υγειούς ανταγωνισμού σε όλα τα επίπεδα.


Η Ομοσπονδία μας θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο δράσεις και προγράμματα που αποσκοπούν στην ανάπτυξη και ανάδειξη του Αρκαδικού. Αθλητισμού, προωθώντας παράλληλα και τον Αθλητικό Τουρισμό, σημείο αφετηρίας για μία νέα προοπτική στην Αρκαδία και στη χώρα μας γενικότερα.

Related posts

ΑΕΚ Τρίπολης: Με απόλυτη επιτυχία το 4ο Προπαιδικό u10

Arcadia Spot NG

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΕΚ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot NG

Smash Τρίπολης: Οι Νικητές του τουρνουά SMASH DIVISION OPEN

Arcadia Spot NG

Leave a Comment