Top News Αθλητικά Επικαιρότητα

Παναρκαδικός Α.Ο. | Ευχαριστίες προς τον Υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Βλάση

kostas-blasis

Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Υφυπουργό Εξωτερικών και Βουλευτή Αρκαδίας κ. Κώστα Βλάση για τις ουσιαστικές ενέργειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα προκειμένου η ομάδα μας να ενισχυθεί οικονομικά. Εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2020 – 2021 που αρχίζει στις 11/10/2020.


Τόσο με το προσωπικό του ενδιαφέρον όσο και με τις παρεμβάσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα η ιστορική ομάδα του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ έχει ενισχυθεί σημαντικά στο ξεκίνημα μια δύσκολης και ιδιόμορφης χρονιάς για όλους.


Εκτός από τις θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Βλάση η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. θέλει παράλληλα  να απευθύνει μήνυμα προς όλους τους εκπροσώπους μας στη Βουλή για να βοηθήσουν με τις ενέργειές τους την ομάδα της Τρίπολης καθώς και τον εμπορικό κόσμο της Αρκαδίας να σταθεί για μια ακόμη χρονιά κοντά στον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ μας.


 Τέλος η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι συνεχίζεται η πώληση εισιτηρίων διαρκείας που πλέον έχει πάρει την έννοια της οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας αφού με απόφαση της ΕΠΟ μέχρι στιγμής απαγορεύεται ρητά η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα.

Related posts

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟ

Arcadia Spot GZ

Πλήρωσε τα λάθη του ο Αστέρας… Έχασε 4-2 από την ΑΕΚ

ArcadiaSpot Team

Ο Λευτέρης Λύρατζης στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment