Επικαιρότητα Παιδεία Υγεία

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου-Συνεργασία με το ΚΑΑ Παλλάδιον

Η τελευταία αξιόλογη πρωτοβουλία που αναλήφθηκε από τη Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ είναι το Μνημόνιο Συνεργασίας (αρ. απόφασης 233/10/28.03.2023 ) που υπογράφηκε μεταξύ του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.


Η συνεργασία των δύο φορέων αποσκοπεί , μεταξύ άλλων, στη συμβολή της άσκησης στην Κοινότητα των φοιτητών του Τμήματος Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και εν προκειμένω στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και αφορά στα προγράμματα κλειστής και ημερήσιας νοσηλείας ασθενών, στα πλαίσια των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων.


Τη σχετική απόφαση υπέγραψε από την πλευρά του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ο Πρύτανης Καθηγητής κ. Αθανάσιος Κατσής και από την πλευρά του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ η Πρόεδρος του Κέντρου Αποκατάστασης της
Τρίπολης κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φοιτητές να ασκηθούν σε ένα σύγχρονο Κέντρο Αποκατάστασης που φημίζεται για τον υψηλού επιπέδου τεχνολογικό εξοπλισμό που χρησιμοποιεί, τα ειδικά τμήματα νοσηλείας που λειτουργεί, τις καινοτόμες θεραπευτικές παρεμβάσεις που εφαρμόζει αλλά και για το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό που διαθέτει.


Η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, αναφερόμενη στις συνεργασίες που έχει πετύχει μέχρι σήμερα το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης, δήλωσε τα εξής:
“Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που μεγάλα και αναγνωρισμένα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας καθώς και γνωστές Ανώνυμες Εταιρείες από τον Ιδιωτικό τομέα, που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Υγείας και του Φαρμάκου, μας εμπιστεύονται σταθερά και συνεργάζονται με το Κέντρο μας αξιοποιώντας τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας αλλά και το έμπειρο επιστημονικό μας προσωπικό.


Αυτές οι συνεργασίες αποτελούν για όλους εμάς επένδυση στην επιστημονική έρευνα και στην τεχνολογία του μέλλοντος. Βασικός στόχος του Κέντρου μας παραμένει η αρμονική σύνδεση της Εκπαίδευσης με την Αγορά Εργασίας γι αυτό επιδιώκουμε τέτοιες συνεργασίες κυρίως με τις αντίστοιχες Σχολές των Εκπαιδευτικών μας Ιδρυμάτων.


Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και καλή διάθεση τονίζοντας προς όλες τις πλευρές ότι είμαστε ανοιχτοί σε εποικοδομητικές συνεργασίες που προάγουν το κοινό συμφέρον και αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς όφελος των ασθενών και των οικογενειών τους”.

Related posts

Θέση Γραμματειακής Υποστήριξης στο ΚΑΑ Παλλάδιον

Arcadia Spot NG

Θέση Εργασίας | Βοηθός Λογιστή στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Arcadia Spot NG

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Arcadia Spot NG

Leave a Comment