Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Κώστας Τζιούμης: “Εξασφαλίζουμε ένα πιο όμορφο και ανθρώπινο περιβάλλον στους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά μας”

Σημαντικές παρεμβάσεις του Δήμου Τρίπολης ολοκληρώνονται στο 3ο και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο.
Από το 7ο Δημοτικό, το οποίο επισκέφθηκε, το πρωί της Πέμπτης (8/9/2022), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, υπογράμμισε ότι «μέριμνα μας είναι οι συνεχείς παρεμβάσεις που βελτιώνουν την κτιριακή λειτουργία των σχολείων μας. Αναφέρω ενδεικτικά τις ενεργειακές αναβαθμίσεις σε Γυμνάσιο—Λύκειο Λεβιδίου και Τεγέας. Ακολουθεί σύντομα αντίστοιχο έργο στην Κανδήλα. Υπάρχει μία μεγάλη παρέμβαση για πρόσβαση ΑμεΑ και τουαλέτες σε σχεδόν όλα τα σχολεία μας που ολοκληρώθηκε.


Πρόκειται για έργα που αναβαθμίζουν τη λειτουργικότητα των σχολείων και εξασφαλίζουν πιο όμορφο και πιο ανθρώπινο περιβάλλον στους εκπαιδευτικούς και στα παιδιά μας.


Για τους ελαιοχρωματισμούς, πρέπει να ευχαριστήσω για τη χορηγία τον σπουδαίο Αρκά κ. Μαρτίνο.
Ευχαριστώ επίσης και τους εκπαιδευτικούς για τη συνεργασία. Ιδιαίτερα ο κ. Μακαρούνης και ο κ. Χατζόπουλος έχουν άριστη συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα».


Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Δημήτρης Μακαρούνης υπογράμμισε ότι «τα σχολεία μας αναβαθμίζονται και βελτιώνονται. Όταν αναλάβαμε το 2019 τη διοίκηση του δήμου, υπήρχαν πολλά προβλήματα στα σχολικά κτίρια. Σιγά – σιγά βλέπουμε λίγα σχολεία πλέον να έχουν ανάγκη παρεμβάσεων. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο που με εμπιστεύθηκε σε αυτή τη θέση, τον κ. Μαρτίνο για τις χορηγίες του και την Τεχνική υπηρεσία για τις μελέτες που συνέταξε. Ευχαριστώ επίσης τις Διευθύντριες του 3ου και του 7ου Δημοτικού Σχολείου που μας βοήθησαν για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα.»


Με τη σειρά της, η Διευθύντρια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νεκταρία Μαρουλάκου ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή που ικανοποίησε ένα χρόνιο αίτημα της σχολικής μονάδας. «Πάντα έχουμε δίπλα της δημοτική αρχή, σε ό,τι χρειαζόμαστε» είπε χαρακτηριστικά.


Ακολούθως, το 7ο Δημοτικό Σχολείο επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Δημήτρης Μακαρούνης ο οποίος υπογράμμισε ότι υπάρχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στο σχολικό κτίριο.


Η Υποδιευθύντρια Στεφανοπούλου Ευφροσύνη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Τζιούμη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για την υλοποίηση αυτού του έργου.

Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό και βίντεο εδώ:

https://www.facebook.com/DimosTripolisofficial/posts/509178281209215

https://www.facebook.com/watch/?v=453655313463243

Related posts

Αγρυπνία Ακαθίστου Ύμνου 19/04/2024

Arcadia Spot NG

ΤΡΙΠΟΛΗ: Εκδήλωση με θέμα την Παραβατικότητα Ανηλίκων

Arcadia Spot NG

Ημερίδα για τη Φαρμακευτική Κάνναβη στην Τρίπολη

Arcadia Spot NG

Leave a Comment