Δήμος Β. Κυνουρίας Επικαιρότητα

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες του Δήμου Παλαμά

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη παράδοση ανθρωπιστική

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας, χθες Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, προς τους πληγέντες από τις πρωτοφανείς θεομηνίες, του Δήμου Παλαμά.

Τα υλικά προσφέρθηκαν από πολίτες και κατόπιν επικοινωνίας του Δημάρχου ΒόρειαςΚυνουρίας με τον Δήμαρχο Παλαμά κ. Γεώργιο Σακελλαρίου η αποστολή περιλάμβανεκυρίως εμφιαλωμένα νερά και τρόφιμα.

Επειδή οι καταστροφές είναι μεγάλες και οι ζημιές ανυπολόγιστες η συγκέντρωσηανθρωπιστικής βοήθειας θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα στο γραφείο τηςΔημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. (πρώηνΠολεοδομικό Γραφείο Άστρους) τις ημέρες Δευτέρα 18/9, Τρίτη 19/9, Τετάρτη 20/9 καιώρες 09:00 – 14:00. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2755361202 – 2755360101.

Τα υλικά που χρειάζονται κυρίως είναι εμφιαλωμένα νερά, καθαριστικά είδη, τρόφιμαμακράς διαρκείας και είδη ρουχισμού.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για τη συγκέντρωση αγαθών. Τα πρώτααγαθά που συγκεντρώθηκαν απεστάλησαν άμεσα στον Δήμο Παλαμά όπου υπάρχειμεγαλύτερη ανάγκη, ύστερα από επικοινωνία με τον Δήμαρχο. Συνεχίζουμε και την επόμενηεβδομάδα τη συγκέντρωση αγαθών ώστε να υπάρξει και δεύτερη αποστολή. Αποδεικνύουμεέμπρακτα την αμέριστη συμπαράστασή μας στις πληγείσες περιοχές. Όλοι μαζί οι δημότες της Βόρειας Κυνουρίας συνεχίζουν και παραδίδουν μαθήματα ανθρωπιάς, προσφοράς καιαλληλοβοήθειας».

Related posts

Βόρεια Κυνουρία : Ημερίδα με θέμα «Η καλλιέργεια της βερικοκιάς δυναμική, προοπτικές και επισημάνσεις».

Arcadia Spot GZ

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Ολοκλήρωση Ανάπλασης Πλατείας Β’ Εθνοσυνέλευσης»

Arcadia Spot GZ

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Παράλιου Άστρους»

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment