Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων Τοπικά Νέα

Πρόστιμο 2.000ευρώ σε κρεοπωλείο στο Ναύπλιο

Πρόστιμο 2.000ευρώ σε κρεοπωλείο στο Ναύπλιο

Πρόστιμο 2.000ευρώ σε κρεοπωλείο στο Ναύπλιο

Κρεοπωλείο στο. Ναύπλιο βρέθηκε να παραβαίνει τους κανόνες Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ) και ως αποτέλεσμα η. Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας του επέβαλε πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκαν δύο παραβάσεις:

  1. Μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις: Το κρεοπωλείο δεν είχε τοποθετήσει πινακίδα με τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως η τιμή, η προέλευση και η ποιότητα, για έναν από τους κωδικούς κρέατος που πωλούσε. Αυτό αποτελεί παράβαση των άρθρων 1, 2 και 4Α της Υ.Α. 91354/17.
  2. Μη αναγραφή της καταγωγής – προέλευσης του κρέατος: Το κρεοπωλείο δεν είχε αναγράψει την προέλευση του κρέατος για δύο από τους κωδικούς που πωλούσε. Αυτό αποτελεί παράβαση των άρθρων 1 και 2Β της Υ.Α. 91354/17. Πρόστιμο 2.000ευρώ σε κρεοπωλείο στο Ναύπλιο

Η επιβολή προστίμου 2.000 ευρώ αποτελεί αυστηρή προειδοποίηση προς το κρεοπωλείο και άλλα καταστήματα τροφίμων, ώστε να τηρούν σχολαστικά τους κανόνες. ΔΙΕΠΠΥ. Η τήρηση αυτών των κανόνων διασφαλίζει την προστασία των καταναλωτών και την παροχή αξιόπιστων πληροφοριών σχετικά με τα τρόφιμα που αγοράζουν.

Related posts

Mediterranean Yacht Show|Πτωχός: «Προτεραιότητά μας η ενίσχυση του τουρισμού»

Arcadia Spot NG

Πασχαλινό παζάρι στο Ναύπλιο από το ΚΕΘΕΑ

Arcadia Spot NG

Ναύπλιο : Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα

Arcadia Spot KP

Leave a Comment