Επικαιρότητα Οικονομία

Σκρέκας: Μείωση τιμών στα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα

Σκρέκας: Μείωση τιμών στα Χριστουγεννιάτικα

Σκρέκας: Μείωση τιμών στα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα. Ο Κώστας Σκρέκας, Υπουργός Ανάπτυξης, επισκέφθηκε σήμερα, 29 Νοεμβρίου 2023, ένα κατάστημα της αλυσίδας παιχνιδιών και εποχιακών ειδών Jumbo, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Συνομίλησε με τα στελέχη της εταιρείας, τους υπαλλήλους και τους καταναλωτές για την κίνηση στην αγορά κατά τη διάρκεια των εορτών, εξέτασε τις τιμές των προϊόντων για τη διακόσμηση των Χριστουγέννων και διαπίστωσε ότι οι τιμές έχουν μειωθεί κατά 20% έως 30% σε εκατοντάδες προϊόντα, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Συγκεκριμένα, η μείωση στις τιμές των χριστουγεννιάτικων δέντρων και των διακοσμητικών στολιδιών φτάνει έως και το 25%, ενώ στα λαμπάκια έως και το 30%, δείχνοντας την πτωτική τάση των τιμών σε αυτά τα προϊόντα. Σκρέκας: Μείωση τιμών στα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα

Ο Κώστας Σκρέκας, μετά την επίσκεψη, δήλωσε ότι οι τιμές έχουν μειωθεί κατά 20% κατά μέσο όρο. Επίσης, ανέφερε ότι θα εξετάσει με τις εταιρείες τη δημιουργία ενός “Καλαθιού των Χριστουγέννων”. Παρά το γεγονός ότι οι τιμές έχουν ήδη μειωθεί σημαντικά, σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα “Καλάθι” για το τραπέζι των Χριστουγέννων μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να αγοράσουν τα απαραίτητα προϊόντα ενόψει των εορτών. Τέλος, ζήτησε από τις εταιρείες και τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ηλεκτρικών συσκευών και παιχνιδιών να μειώσουν περαιτέρω τις τιμές τους, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των νοικοκυριών κατά τη διάρκεια των εορτών. :

Related posts

Σκρέκας: Δεν καταργούμε τις προσφορές -Πλησιάζουν τα 900 τα προϊόντα με μόνιμη μείωση

Arcadia Spot GZ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε έλεγχο σε Super Market για τη μόνιμη μείωση τιμής

Arcadia Spot GZ

Η λίστα με τα 233 προϊόντα σε 21 βασικές κατηγορίες στη «Μόνιμη Μείωση Τιμής»

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment