Ελλάδα Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων

ΣΟΚ Με τον Λευτέρη Αυγενάκη: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε…» – Χτύπησε υπάλληλο αεροδρομίου

ΣΟΚ Με τον Λευτέρη Αυγενάκη: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε…» - Χτύπησε υπάλληλο αεροδρομίου

ΣΟΚ Με τον Λευτέρη Αυγενάκη: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε…» – Χτύπησε υπάλληλο αεροδρομίου

Αλγεινή εντύπωση και σφοδρές αντιδράσεις εξακολουθεί να πυροδοτεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και εμφανίζει τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή της Ν.Δ., Λευτέρη Αυγενάκη, να χειροδικεί εναντίον υπαλλήλου αεροπορικής εταιρείας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το βίαιο επεισόδιο διαδραματίστηκε την περασμένη Παρασκευή, αλλά έγινε γνωστό, μετά την καταγγελία της ΟΣΕΥΠΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων).

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μπέρδεψε την πύλη της πτήσης από Αθήνα για Ηράκλειο, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις αναγγελίες με το όνομά του από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση. Σε έξαλλη κατάσταση, ο πρώην υπουργός εμφανίζεται στο βίντεο να χαστουκίζει έναν δύσμοιρο υπάλληλο του αεροδρομίου. Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν πως του φώναξε, «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε…», ενώ στη συνέχεια άρχισε να… επιτίθεται και στον εξοπλισμό του αεροδρομίου. Επιτέθηκε επίσης λεκτικά και σε αστυνομικούς, απειλώντας τους πως θα τους «μεταθέσει δυσμενώς», επικαλούμενος την ασυλία του.

Απάντηση-πρόκληση

Το απίστευτο και πρωτοφανές για μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου ,περιστατικό, έχει κάνει ήδη το γύρο του κόσμου σε πολλά τηλεοπτικά δίκτυα, προκαλώντας αλγεινές εντυπώσεις.

Θέλοντας να δικαιολογήσει την απαράδεκτη στάση του, ο κ. Αυγενάκης εξέδωσε  μάλιστα μια ανακοίνωση – πρόκληση για τη χειροδικία κατά του υπαλλήλου του αεροδρομίου, κάνοντας λόγο απλά για «ένα περιστατικό που παρέμεινε μόνο σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης με υπάλληλο της εταιρείας καθώς δεν μου επέτρεψε να επιβιβαστώ επικαλούμενος ότι είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση»

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη: ΣΟΚ Με τον Λευτέρη Αυγενάκη: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε…» – Χτύπησε υπάλληλο αεροδρομίου

«Λυπάμαι ξεκάθαρα και ζητώ συγγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο με υπάλληλο εταιρείας, στην προσπάθεια μου να μπορέσω να επιβιβαστώ στην πτήση μου για το Ηράκλειο. Την ίδια στιγμή όμως, είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες που διακινούνται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για περιστατικό «άγριου ξυλοδαρμού», «λιποθυμιών», «χειροδικιών» απο μέρους μου. Πράγματι υπήρξε ένα περιστατικό λεκτικής έντασης με υπάλληλο της εταιρείας καθώς δεν μου επέτρεψε να επιβιβαστώ επικαλούμενος ότι είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενώ όπως με τα μάτια μου διαπίστωνα οι επιβάτες ήταν στη φισούνα επιβίβαση. Τέλος αρνείτο κατ’ επανάληψη να μου επιτρέψει την δυνατότητα επικοινωνίας με προϊστάμενό του ή άλλο υπεύθυνο της αεροπορικής εταιρείας ως ύστατη προσπάθεια να καταφέρω να ταξιδέψω στην ώρα μου, κάτι που με οδήγησε να προσπαθήσω να πάρω το τηλέφωνο από τα χέρια του για να μιλήσω ο ίδιος. Ωστόσο το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο». Σ

ΟΚ Με τον Λευτέρη Αυγενάκη: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε…» – Χτύπησε υπάλληλο αεροδρομίου

Πηγή: Ναυτεμπορική

Leave a Comment