Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Στις ράγες του τρένου με ποδήλατο… στους Χράνους Αρκαδίας!

Στις ράγες του τρένου με ποδήλατο… στους Χράνους Αρκαδίας!

Στις ράγες του τρένου με ποδήλατο… στους Χράνους Αρκαδίας!

Μια ακόμη όμορφη Κυριακή του Φεβρουαρίου, μέσα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, που η σελίδα “Χράνοι Νομός Αρκαδίας” συμμετείχε σε συνεργασία με την “Railbiking Greece” και του Συλλόγου φίλων δραστηριοτήτων βουνού “ Mountain Activities Team ” βρέθηκαν οι πεζοπόροι, σε μια πανέμορφη πεζοπορία – εξερεύνηση & Railbiking μαζί, παραδινόμενοι στην ονειρική ησυχία του δάσους, στην παρθένα φύση και το παραδοσιακό χρώμα, που μοιάζει αλώβητο στο πέρασμα του χρόνου, ανάμεσα σε ποτάμια και τοξωτές γέφυρες , παρατημένους σταθμούς και γραμμές τρένου, που έχουν μείνει να σου θυμίζουν ένα παρελθόν που δεν έζησες.!

Είναι η πρώτη περιήγηση στους Χράνους με ποδηλασία, πάνω σε ράγες τρένου, που προσέλκυσε τόσο θετική ανταπόκριση του κόσμου και προσοχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους Γιώργο Τσάκα, Αρτέμης Φιλάτοβ και τον Kiriako Agianoglou “Mountain Leader”(Σύλλογος φίλων δραστηριοτήτων βουνού “ Mountain Activities Team) για αυτή την προσφορά τους προς το χωριό μας.! Στις ράγες του τρένου με ποδήλατο… στους Χράνους Αρκαδίας!

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φωτογράφο Γιώργο Μανουσόπουλο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες, τον Σωτήρη Θεοδωρόπουλο από την Καλαμάτα << ΟΜΑΔΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ >>, τον καθηγητή Κων . Μπρούσαλη από την Τρίπολη που εκπροσωπεί το << Κίνημα για την διάσωση και την επαναλειτουργία του Σιδηρόδρομου Πελοποννήσου>>, καθώς και τον εξαίρετο φίλο και καθηγητή Τάκη Κόκκορη ,για την παρουσία τους σε αυτήν την δραστηριότητα που μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε αυτό το δημιουργικό ταξίδι με περισσότερη αγάπη και πάθος, ανακαλύπτοντας μια σειρά από στοιχεία πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής μας.

Οι Χράνοι έχουν γίνει << must >> προορισμός για χιλιάδες επισκέπτες!

Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους μας που επέλεξαν το όμορφο χωριό μας .!!

Αφού γευμάτισαν στο χωριό , έφυγαν ενθουσιασμένοι με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν!!!

Related posts

Νεκρός ποδηλάτης μετά από σύγκρουση με μηχανάκι στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

ArcadiaSpot Team

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδήλατο-Νεκρός ο αναβάτης του ποδηλάτου

ArcadiaSpot Team

Έργο αντικατάστασης αναβάθμισης εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στους Χράνους

Arcadia Spot FG

Leave a Comment