Δήμοι Αρκαδίας Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Συγχαρητήρια του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την άρτια διοργάνωση του TEDx

epimelitirio-arkadias

Θερμά συγχαρητήρια του Επιμελητηρίου Αρκαδίας αποστέλει με επιστολή για την άρτια διοργάνωση του TEDxKlonatzidika στην Τρίπολη. Μάλιστα το Επιμελητήριο Αρκαδίας ήταν χορηγός επιπέδου Diamond στο event.
Ακολουθεί παρακάτω όλη η συγχαρητήρια ανακοίνωση:

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη γιορτή διάδοσης ιδεών στην Τρίπολη.


Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας συγχαίρουν θερμά τους υπεύθυνους της ομάδας του TdexKlonatzidika, για την άρτια και υποδειγματική διοργάνωση του event. Άνθρωποι της διανόησης, της παρακίνησης, της επιχειρηματικότητας, του καλλιτεχνικού κόσμου μίλησαν για διάφορες ιδέες οι οποίες που αποτέλεσαν «τροφή» για το μυαλό του κάθε θεατή και τον οδήγησαν σ’ έναν δημιουργικό προβληματισμό. 


Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως Diamond χορηγός, επιβεβαιώνει τη συνεισφορά του στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και της δημιουργίας ειδικά όταν πίσω από αυτές υπάρχουν νέοι. Δράσεις και εκδηλώσεις σαν κι αυτήν που έφεραν εις πέρας με τρόπο παροιμιώδη και αψεγάδιαστο δίνουν πνοή στην περιοχή μας και τονώνουν την τοπική οικονομία, καθώς στην πόλη της Τρίπολης βρέθηκε πλήθος κόσμου.


Ας «εκμεταλλευτούμε» την πολυπραγμοσύνη των νέων οι οποίοι, όπως μας απέδειξαν, μπορούν να κάνουν θαύματα εάν τους δώσουμε λίγο χώρο.

Eύχομαστε ολόψυχα να ακολουθήσουν και άλλες επιτυχίες στο μέλλον.

Related posts

Τροχαίο στην πόλη μας: Γνωρίζει κανείς περισσότερες πληροφορίες;

Arcadia Spot NG

Ευχαριστήρια Επιστολή για τη δωρεά στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας

Arcadia Spot NG

Κώστας Τζιούμης: «Με συνεργασίες κάνουμε δουλειά για τα σχολεία του τόπου μας»

Arcadia Spot NG

Leave a Comment