Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Συνάντηση Δημήτρη Πτωχού και Κώστα Τζιούμη στην Τρίπολη

Συνάντηση Δημήτρη Πτωχού και Κώστα Τζιούμη στην Τρίπολη

Συνάντηση Δημήτρη Πτωχού και Κώστα Τζιούμη . Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός είχε συνάντηση την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη.

Στην παραγωγική αυτή συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον Δήμο Τρίπολης, όπως ο Περιφερειακός δρόμος της αρκαδικής πρωτεύουσας, η βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων του προγράμματος δίκαιης μετάβασης, η βιομηχανική περιοχή του Δήμου, αλλά και έργα υποδομών και πρόνοιας.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, ανέφερε: «Σε συνέχεια της πρώτης επαφής που κάναμε ως Νέα Περιφερειακή Αρχή με όλους τους Δημάρχους της Πελοποννήσου τον Ιανουάριο, υποδέχτηκα σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας τον Δήμαρχο Τρίπολης ώστε να εξειδικεύσουμε ορισμένες δράσεις και ιδέες για την περιοχή.

Ο δρόμος από τη θεωρία στην πράξη περνά μέσα από συνέργειες και συνεργασίες. Ο Κώστας Τζιούμης κινείται σε αυτήν την κατεύθυνση και η συζήτησή μας ήταν παραγωγική και ελπίζω, πως σύντομα, θα αποδειχθεί και αποτελεσματική». Δημήτρη Πτωχού

Related posts

Στη σύσκεψη της ΕΝΠΕ για τη «μάχη» κατά της ακρίβειας, υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Arcadia Spot NG

Στο σημείο της αναζωπύρωσης στη Νεμέα ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Arcadia Spot NG

«Skiritida Run v.6» | Δημήτρης Πτωχός: «Εντυπωσιακό φεστιβάλ που διαφημίζει την Περιφέρειά μας και τις ομορφιές της»

Arcadia Spot NG

Leave a Comment