Επικαιρότητα Πολιτικά

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ : 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ : 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ : 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ. Την ερχόμενη Τρίτη, 12 Μαρτίου ξεκινά στην ουσία η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για τις ευρωεκλογές με εκδήλωση που κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί εκείνη την ημέρα με κεντρικό ομιλητή τον Στέφανο Κασσελάκη και στην οποία θα παρουσιαστεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτό προέκυψε, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, από την πρώτη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου το μεσημέρι της Δευτέρας με τη νέα του σύνθεση η οποία κράτησε περίπου δύο ώρες.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Κασσελάκης τόνισε κατά τη συνεδρίαση πως πρέπει το κόμμα να επιμείνει στα ιδιωτικά πανεπιστήμια και στην αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου, συντεταγμένα να δώσει τη μάχη για τις ευρωεκλογές με περιοδείες τόσο του ίδιου όσο και των στελεχών σε όλη τη χώρα και να παρουσιάσει το ευρωπαϊκό του πρόγραμμα που να σηματοδοτεί την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Η επόμενη συνεδρίαση του ΕΓ για τον πολιτικό σχεδιασμό προγραμματίστηκε για το Σάββατο μέσω zoom με την προοπτική το όργανο να συνεδριάζει αρκετά συχνά.

Ως προς τα ζητήματα πολιτικής επικαιρότητας, ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ θα δώσει έμφαση «με συντεταγμένο τρόπο» στη Βουλή αυτή την εβδομάδα στο νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και την αντισυνταγματικότητά του, όπως υποστηρίζουν, την ίδια ώρα που αναμένεται να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για την ενίσχυση των δημόσιων πανεπιστημίων. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ : 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Παραλλήλως, δεν ξεχνούν την τραγωδία των Τεμπών, όπου καλούν σε αναζήτηση της αλήθειας, να διερευνηθεί σε βάθος και για το ποιος έδωσε εντολή για το μπάζωμα, παρακολουθούν στενά την έρευνα και θα υπάρξουν περαιτέρω αντιδράσεις.

Ομοίως έμφαση δίνουν και στο ζήτημα που έχει προκύψει με τις αποκαλύψεις για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων απόδημων μέσω του υπουργείου Εσωτερικών.

Σε αυτό το πλαίσιο, θεωρούν πως απαντήσεις δεν πρέπει να δώσει μόνο η ευρωβουλεύτρια της ΝΔ, αλλά και η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως: «Είναι οφειλόμενες, η κυβέρνηση δεν πρέπει να παίζει με τις λέξεις, αλλά να δώσει διευκρινίσεις».

Ως προς τα εσωκομματικά, το Σαββατοκύριακο αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά οι εκλογές με κάλπες- άγνωστο ακόμα αν θα γίνουν και ψηφιακά- για την ανάδειξη των νέων συντονιστών Οργανώσεων Μελών και των Νομαρχιακών Επιτροπών. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ : 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προς το παρόν δεν έχει προγραμματιστεί κάποια συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ή της Κεντρικής Επιτροπής.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Related posts

Επιστολική ψήφος : Έως 29 Απριλίου η εγγραφή

Arcadia Spot GZ

Στέφανος Κασσελάκης : Ευρωεκλογές – Η Αλλαγή στην Υποχρεωτική Θητεία

Arcadia Spot GZ

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου : μένει εκτός από ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment