Σύλληψη 58χρονου που φωτογράφιζε ανήλικες που φωτογράφιζε ανήλικες πραγματοποιήθηκε σε κολυμβητήριο στην Αθήνα στα βόρεια προάστια. Την υπόθεησ ερευνούν οι αρχές ασφαλείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες χθες την Κυριακή 7/5/2023 αστυνομικοί μετά από καταγγελία εντόπισαν τον άνδρα στο δημοτικό κολυμβητήριο και τον συνέλλαβαν.
Η καταγγελία έλεγε ότι χωρίς κανείς να το γνωρίζει φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια που φορούσαν μαγιό όταν έκαναν την προπόνηση τους. Οι αστυνομικοί της άμεσης δράσης όταν τον εντόπισαν βρήκαν πάνω του φωτογραφικές μηχανές και κάμερες. Μάλιστα για να μην γίνεται αντιληπτός είχε κατασκευάσει ειδικό κάλυμμα για τη φωτογραφική μηχανή.
Ακόμα και στο σπίτι του βρέθηκαν βιντεοκάμερες αλλά και κάρτες μνήμης. Μαζί με αυτά και τρεις υπολογιστές που κατασχέθηκαν και θα ερευνηθούν από την αστυνομία.
Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται για να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβαινε και ποιός ήταν ο σκοπός του άντρα που συνελήφθη.