Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

ΤΖΙΟΥΜΗΣ: «Απρέπεια και απρεπείς»

Τζιούμης: «Δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από άλλες περιοχές»

ΤΖΙΟΥΜΗΣ: «Απρέπεια και απρεπείς»

Τώρα που η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. EXPO έλαβε τέλος, τώρα που οι εκθέτες και οι καλεσμένοι και οι φιλοξενούμενοί μας αποχώρησαν και η Έκθεση αποτελεί, πλέον, γεγονός και κανείς δεν μπορεί να την επηρεάσει – θετικά ή αρνητικά -, θα θέλαμε να αναφερθούμε σε ένα συμβάν, κατά κοινήν ομολογία «αδιανόητο και απαράδεκτο»- έτσι το χαρακτήρισαν και θεσμικοί επιμελητηριακοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες.

Κατά την τελετή των εγκαινίων και ενώ, ορθώς και κατά το πρωτόκολλον, εδόθη σε πολλούς και πολλές ο λόγος για χαιρετισμό ή ομιλία, αποκλείστηκε ο. Δήμος στον οποίο ελάμβανε χώρα η. Έκθεση και, θεωρητικά και ουσιαστικά, είχε δεχθεί και φιλοξενούσε επιχειρηματίες και παράγοντες από τους επτά νομούς της Πελοποννήσου. Εκθέτες, πολίτες. Μ.Μ.Ε – όλοι αναφέρουν ότι «μας φιλοξενεί η Τρίπολη» και όμως στον δήμαρχό της δεν επετράπη να καλωσορίσει, να απευθύνει τον πρέποντα χαιρετισμό, όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο, ο άγραφος νόμος, η ευγένεια. ΤΖΙΟΥΜΗΣ: «Απρέπεια και απρεπείς»
Ήδη οι πάντες έχουν καταδικάσει την εκ μέρους του Οργανωτού – Επιμελητηρίου. Αρκαδίας, ουσιαστικά δηλαδή του. Προέδρου αυτού, απρέπεια με βαρύτατους χαρακτηρισμούς: απρέπεια, αγένεια, μικροπρέπεια και πράξη εμπάθειας. Πιο λαϊκός χαρακτηρισμός που ακούστηκε στην κοινωνία μας ήταν το γνωστό «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει». Ουσιαστικά ο αποκλεισμός του φιλοξενούντος Δήμου προσέβαλε την πόλη μας και ελύπησε όλους τους δημότες αυτού, οι οποίοι διακρίνονται για την ευγένεια, για την μεγαλοψυχία και, γενικά, για τον πολιτισμό τους. Αυτούς προσέβαλε και εξέπληξε ο κύριος πρόεδρος.

Οι θεσμοί και οι κανόνες είναι πέρα και πάνω από προσωπικές, παραταξιακές ή άλλες αντιπαραθέσεις.
Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του.

Related posts

Τζιούμης: «Στόχος η Τρίπολη να γίνεται γνωστή παντού»

Arcadia Spot NG

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ- Τετάρτη 22/05/2024

Arcadia Spot NG

ΤΡΙΠΟΛΗ: Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπών

Arcadia Spot NG

Leave a Comment