Δήμος Β. Κυνουρίας Επικαιρότητα

Τοποθέτηση αυτόνομου συστήματος εισόδου – εξόδου SEATRAC στο Παράλιο Άστρος

Τοποθέτηση αυτόνομου συστήματος εισόδου – εξόδου SEATRAC στο Παράλιο Άστρος

Τοποθέτηση αυτόνομου συστήματος εισόδου – εξόδου SEATRAC στο Παράλιο Άστρος

Τοποθετήθηκε για ακόμα μια χρονιά το αυτόνομο σύστημα εισόδου – εξόδου SEATRAC για εύκολη πρόσβαση ατόμων με αναπηρία και κινητικά προβλήματα στη θάλασσα.
Το SEATRAC βρίσκεται στην παραλία Καλλιστώ, μαζί με αποδυτήρια για ΑμεΑ και ντουζ. Το χειριστήριο μπορείτε να το βρείτε στην καφετέρια DEL MAR στο Παράλιο Άστρος καθώς και στον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Αρκαδίας.
Με την υποστήριξη του κατασκευαστή ΤΟΒΕΑ, ο καθένας, μέσα από μια απλή διαδικασία, μπορεί να αποκτήσει ΔΩΡΕΑΝ το δικό του χειριστήριο, ώστε να έχει την ελευθερία να χρησιμοποιεί το SEATRAC Παραλίου Άστρους όποια ώρα και στιγμή θέλει καθώς είναι στη διάθεση του κοινού.
Το SEATRAC είναι ένα κίνητρο για τα άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα να επισκεφτούν παραλίες, να κοινωνικοποιηθούν και να διασκεδάσουν. Επίσης, είναι βοηθητικό εργαλείο για τις οικογένειες και τους φροντιστές των ατόμων αυτών να απολαύσουν πιο εύκολα τη θάλασσα μαζί με τους αγαπημένους τους!
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Για μία ακόμη χρονιά, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των συμπολιτών μας, αλλά και των επισκεπτών, φροντίσαμε για την έγκαιρη τοποθέτηση του Seatrac στο Παράλιο Άστρος. Παράλληλα, στοχεύοντας σε υποδομές φιλικές σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, έχουμε υποβάλλει πρόταση χρηματοδότησης για την τοποθέτηση τεσσάρων συστημάτων αυτόνομης πρόσβασης σε τέσσερις παραλίες του Δήμου. Με σεβασμό στις ανάγκες των συνανθρώπων μας συνεχίζουμε τις ενέργειες υποστήριξης». Τοποθέτηση αυτόνομου συστήματος εισόδου – εξόδου SEATRAC στο Παράλιο Άστρος

Related posts

Άγιος Πέτρος: Πώς έχασε τη ζωή του ο 64χρονος – «Ψέματα το κάνει, δεν είναι νεκρός»

Arcadia Spot NG

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ: Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος

Arcadia Spot NG

ΔΕΥΑΒΚ: Ανακοίνωση για την ποιότητα ύδατος στον Αγ. Πέτρο

Arcadia Spot NG

Leave a Comment