Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Τρίπολη: Δάσκαλος πήγε τροφή και μαξιλάρια στον Θωμά, ενώ οι μαθητές του τον σκέπασαν με κουβέρτα

Το κρύο έχει αρχίσει πλέον να γίνεται τσουχτερό. Σε πολλά μάλιστα μέρη της Ελλάδας έχει χιονίσει και όλοι προετοιμάζονται για έναν χειμώνα που μπορεί να άργησε, έρχεται όμως με πολύ άγριες διαθέσεις.

Το μυαλό κάποιων αυτές τις μέρες είναι στους άστεγους ανθρώπους και στα αδέσποτα. Αυτοί θα νιώσουν πρώτοι τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν με τα χιόνια και το κρύο. Και δεν μιλάμε απλά για δυσκολίες αλλά για αγώνα επιβίωσης.

Ένα τέτοιο αδεσποτάκι, που έχει την ανάγκη των ανθρώπων, είναι και ο γλυκός Θωμάς που ζει στους δρόμους της Τρίπολης.

Όπως μας ενημερώνει ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης κάποιοι οι άνθρωποι θέλησαν να τον φροντίσουν. Ένας δάσκαλος, δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όλους, του πήγε μαξιλαράκια να τα έχει σαν κρεβάτι και λίγη τροφή, για να έχει κάτι να φάει και να μην ξαπλώνει κάτω στον παγωμένο δρόμο.

Ακολούθησαν οι μαθητές του που πήγαν στο Θωμά κουβερτούλες για να τον σκεπάσουν από το κρύο.

Μικρές για πράξης αγάπης, μεγάλες όμως για κάποια άτυχα πλάσματα που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας για να μπορέσουν να βγάλουν το χειμώνα με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία.

Related posts

Κώστας Τζιούμης: “O Δήμος Τρίπολης στηρίζει έμπρακτα τους παραγωγούς του”

Arcadia Spot NG

Κώστας Τζιούμης: «Στηρίζουμε με πράξεις τον πολιτισμό και την αύξηση της επισκεψιμότητας στον δήμο Τρίπολης»

Arcadia Spot NG

Ξεκινά ο δημοτικός Λαχανόκηπος του Δήμου Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Leave a Comment

Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.