Δήμος Τρίπολης

Κώστας Τζιούμης: «Είμαστε πάντα στο πλευρό των αδύναμων συνδημοτών μας»

Στην υπογραφή νέας σύμβασης για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ, προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ, με την εταιρεία Korinthian Palace Catering, προχώρησε σήμερα (9/1/2022) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Αρχικά, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τις υπηρεσίες του Δήμου για τη συμβολή τους στο πρόγραμμα αυτό. Στη συνέχεια, σημείωσε ότι το πρόγραμμα αφορά περίπου 1100 ευάλωτες οικογένειες στο Δήμο μας. «Είναι μια σημαντική βοήθεια για αυτούς τους συμπολίτες μας.

Το πρώτο πρόγραμμα είχε εξαιρετικά μεγάλη απορρόφηση κι αυτός ήταν ο κύριος λόγος που ενταχθήκαμε στα υπόλοιπα του ΤΕΒΑ. Με την εταιρεία πιστεύουμε ότι θα έχουμε άριστη συνεργασία, όπως είχαμε και στην προηγούμενη σύμβαση.

Για όλο το 2023 εξασφαλίζεται η παροχή αυτής της βοήθειας. Είμαστε έτοιμοι και στη νέα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ να ενταχθούμε στο νέο πρόγραμμα ΤΕΒΑ που θα τρέξει και σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα που αφορά τη στήριξη ευάλωτων νοικοκυριών.»

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης επισκέφθηκε το Κέντρο Διανομής ΤΕΒΑ στην Τρίπολη.

Related posts

Διανομή προϊόντων από το ΤΕΒΑ στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

ArcadiaSpot Team

Διανομή τροφίμων από το ΤΕΒΑ στο Δήμο Τρίπολης

ArcadiaSpot Team

Κώστας Τζιούμης: “Συνεχίζουμε τη δουλειά μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια για νέα έργα, στην πόλη και στα χωριά μας” (vid)

Arcadia Spot FG

Leave a Comment