Επικαιρότητα

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου το WingFoil Racing WORLD CUP που έρχεται για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου το WingFoil Racing WORLD CUP που έρχεται για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου το WingFoil Racing WORLD CUP που έρχεται για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα από τα κορυφαία και πιο συναρπαστικά αθλητικά γεγονότα του 2024, το WingFoil Racing World Cup.  Οι αγώνες θα διεξαχθούν από την εταιρεία Κυβερνήτης και τον Αθηναϊκό Ναυτικό Όμιλο (ΑΝΟ) σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ένωση WingFoil (IWSA) από τις 10 έως τις 14 Σεπτεμβρίου στο W Costa Navarino, στην περιοχή Navarino Βay της Costa Navarino.

Οι καλύτεροι αθλητές από όλο τον κόσμο θα διαγωνιστούν στο WingFoil Racing World Cup Greece 2024, προσφέροντας θεαματικούς αγώνες, πολλές εκπλήξεις, ενώ θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 10.000€ και 300 βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WingFoil.

Η εταιρεία Κυβερνήτης, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων εταιρικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών με περισσότερα από 50 χρόνια στον κλάδο, και με ειδίκευση στη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών γεγονότων, διοργανώνει το WingFoil World Cup Greece 2024 και υπόσχεται ένα πενθήμερο γεμάτο δράση και παράλληλες εκδηλώσεις.

Το WingFoil Racing World Cup Greece 2024 είναι αναγνωρισμένο event από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας (World Sailing Special event) και τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Πύλου Νέστορος. Αναμένεται να προσφέρει συναρπαστικές στιγμές για τους θεατές και τους αθλητές, ενώ θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για όλους να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα.Αξίζει να σημειωθεί ότι το WingFoil αναγνωρίζεται ως ένα ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον νέων αθλητών από όλο τον κόσμο καθώς και αθλητών που προέρχονται από διαφορετικά ιστιοπλοϊκά αγωνίσματα, όπως το KiteFoil και το foiling windsurfing αλλά και από διάφορα άλλα extreme sports.

Το W Costa Navarinο θα φιλοξενήσει τους διεθνείς αγώνες, σε μια ιδανική παραθαλάσσια τοποθεσία, στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου. Στην Cοsta Navarino οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πλήθος θαλάσσιων αθλημάτων, όπως kitesurfing, καταδύσεις, ιστιοπλοΐα και  yachting.

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 2 Αυγούστου στο www.kyvernitis.gr/SPORT-and-EVENT s/wing-foil/

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στo W Costa Navarino για να γνωρίσετε το άθλημα, να χειροκροτήσετε και να ενθαρρύνετε τόσο τους Έλληνες όσο και τους ξένους elite αθλητές.

WingFoil Racing World Cup Greece 2024

Χώρος: W Costa Navarino

Ημερομηνίες: 10 – 14 Σεπτεμβρίου

Διοργάνωση : Kyvernitis Travel Group

[https://www.kyvernitis.gr] [sports-events@kyvernitis.gr]

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: [https://kyvernitis.gr/sports-and-events/wing-foil/]

Social media: Instagram WingFoil Racing World Cup Series

WingFoil Racing | Facebook

Για χορηγίες επικοινωνήστε στο 210-9001243 ή e.chatzimitsou@kyvernitis.gr

Σχετικά με την εταιρεία ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ:

Ο εταιρεία Κυβερνήτης, ιδρύθηκε το 1974 και έχει αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παρόχους ολοκληρωμένων εταιρικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Η δυναμική ομάδα μας απαρτίζεται από περισσότερους από 130 επαγγελματίες με εξειδίκευση στην παροχή μιας ευρείας γκάμας υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας αιχμής, συμπεριλαμβανομένων των Crew Travel, υπηρεσιών Inbound & Outbound Luxury Leisure, Business Travel, MICE, και Sports & Events.

Το 2022, η Kyvernitis Travel S.A. αναλαμβάνει το ρόλο του επίσημου αντιπροσώπου της American Express Global Business Travel (GBT) στην Ελλάδα, έπειτα από την εξαγορά του τοπικού της γραφείου.

Σχετικά με την International Wing Sports Association (IWSA)

Η International Wing Sports Association (IWSA) ιδρύθηκε για να δώσει στους καλύτερους αθλητές σανίδας μια πλατφόρμα για να αγωνίζονται σε θεμιτό ανταγωνισμό, αναδεικνύοντας την ικανότητα, την ταχύτητα και την καινοτομία σε αυτό το αναδυόμενο θαλάσσιο σπορ. Η IWSA είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός βάσει της ελβετικής νομοθεσίας για τις ενώσεις.

Related posts

Ανακαλύψτε τα Πελοποννησιακά Κρασιά | Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε Διεθνή Καμπάνια Προώθησης

Arcadia Spot NG

Ολοκλήρωση Διαδικασίας Αξιοποίησης της Περιοχής για τη Δημιουργία του Πάρκου Μνήμης στην Τρίπολη

Arcadia Spot NG

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τους Προέδρους των Επιμελητηρίων | «Συνεργασία και Ανάπτυξη στο επίκεντρο»

Arcadia Spot NG

Leave a Comment